Charles Berglund såg två bra - och en dålig period av Leksand

Charles Berglund fick en drömstart på gårdagens match mot Skellefteå. Men efter 60 minuter spelade hade Leksand dragit det kortaste strået i Skellefteå. Men Charles var trots det på gott humör

Vi hade pratat innan matchen i grupper om hur vi kan komma ihop som grupp. Och få en bra start i denna match. Uppenbarligen fick vi en bra start med mål i första bytet. Men sen blev vi passiva.

Skellefteå kvitterade omgående i matchens andra minut, och tog sedan över perioden i ett fast grepp. Leksand gjorde en dålig första period menar Charles.

Med Skellefteås snabba kvitteringen, och det följande ledningsmålet fick vi inget övertag efter vårat ledningsmål. Vi blev för passiva, och för stillastående.

Matchens resterande 40 minuter såg Charles mer positivt på - även om det blev två mållösa perioder.

Vi gör två bra perioder ikväll, och får längre anfall med oss. Och får en del goda lägen - inklusive ett skott i målramen. Men det lilla extra fattades - och det studsade inte med oss denna afton.

Charles Berglund och Pierre Johnsson var överens om att det blev mer kamp än skönspel i slutet.

Det är mycket kamp, det är mycket stök och bök. Det var två jämna lag i två perioder av matchen.

Leksand tryckte på i matchens slutskede - men kom aldrig riktigt nära i med skottsiffrorna 6-5 till Skellefteå i period tre.

Vi söker lite för snygga spel, istället för att sätta press mot målet med trafik framför målvakten. Vi behöver spela rakare i dessa lägen av en match för att kunna tycka för en kvittering.

Med summeringen "en mindre bra period - och två bra bra perioder" sammanfattade Charles matchen som Skellefteå vann med 2-1.