Nya Spelbolag 2020 » Bettingsidor i Sverige apr. 2020

Nya Spelbolag 2020

Lista och information om nya spelbolag 2020

Nya Bettingsidor 2020

Rank Bonus Omsättningskrav Min odds 
1

100% upp till 2000 SEK
Spela utan registrering!

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Minsta odds: 1.80

Hämta bonusGå till hemsida
2

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 6x Bonussumma

Minsta odds: 1.75

Hämta bonusGå till hemsida
3

100% upp till 1250 SEK

Omsättningskrav: 6x Bonussumma

Minsta odds: 1.75

Hämta bonusGå till hemsida
4

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 16x Bonussumma

Minsta odds: 1.70

Hämta bonusGå till hemsida
5

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Minsta odds: 1.50

Hämta bonusGå till hemsida
6

100% upp till 2000 SEK

Omsättningskrav: 6x Bonussumma

Minsta odds: 1.40

Hämta bonusGå till hemsida
7

100% Oddsboost

Omsättningskrav: Inga krav

Minsta odds: 1.80

Hämta bonusGå till hemsida
8

100% upp till 500 SEK

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Minsta odds: 1.50

Hämta bonusGå till hemsida
9

100% upp till 3000 SEK

Omsättningskrav: 6x Bonussumma

Minsta odds: 1.80

Hämta bonusGå till hemsida

18+ år - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 29 Nov 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

10

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Minsta odds: 1.50

Hämta bonusGå till hemsida

Frågor och svar om nya bettingsidor 2020

Sportbloggare listar och informerar er om vilka spelbolag som är nya för 2020. Nedan belyser vi vanliga frågor gällande nya spelbolag 2020.

👍 Vilka fördelar har nya spelbolag?

Fördelen med nya spelbolag är att de haft tid på sig att se vad som funkar på marknaden och vad som inte gör det. Man kommer in med ett nytänkande och även en ny välkomstbonus som alla spelare kan ta del av.

🔥 Vad är trenden inom betting hos spelbolag 2020?

Under 2019 fick vi framförallt se spelbolag erbjuda snabb betting, t.ex. att spelare kan betta utan konto. Under 2020 har vi fått se följande trender:

  • Livebetting - Spelbolagen har gjort en ännu större satsning för att optimera betting live.
  • Instant Betting - Spela på nästa utfall. För att spelbolagen ska kunna erbjuda en tjänst med "Instant Betting" krävs en snabb spelsida.
  • Specialspel - Att betta på specifika spelare i en fotbollsmatch har blivit riktigt populärt den senaste tiden och förväntas fortsätta vara en intressant spelmetod.
  • Bet Builder - I slutet av 2019 och början av 2020 fick vi se flera spelbolag erbjuda Bet Builder, eller som vissa säger "Skapa ditt spel". Det innebär att man kan bygga en kupong på en och samma match.
  • Personalisering - Spelbolagen har under 2020 börjat erbjuda sina kunder chansen att skräddarsy sin design på spelbolagets hemsida. Välj t.ex. vilka odds eller ligor som ska synas på förstasidan när du loggar in.

👎 Vilka nackdelar har nya spelbolag?

Nackdelarna som kan finnas hos nya spelbolag är ett utbud som kanske inte är lika bra som hos de bolag som funnits en längre tid. Nya spelbolag behöver också tjäna in pengar och det kan påverka en rad olika saker så att man snabbare kan göra detta, tex sämre odds eller en support som inte håller öppet lika länge. Men det är väldigt olika mellan alla spelbolag såklart.

🔍 Finns det krav på nya spelbolag 2020?

Samtliga spelbolag som ska erbjuda betting till svenska kunder måste beviljas svensk spellicens. Det innebär bland annat att du som spelare ska få bättre trygghet och säkerhet. Dessutom krävs det att spelbolagen numera måste ta större ansvar för spelmissbruk.

Nya spelbolag 2020

Varje år får vi se flera nya bettingsidor göra entré på den svenska marknaden men till skillnad från tidigare år så behöver varje bolag från och med 1 januari 2019 ha svensk licens.

Den nya lagen inom spel i Sverige har gjort att många oseriösa spelbolag försvunnit och kvar är bettingsidor som tar ansvar för sina spelare, som erbjuder en bra produkt och där du själv kan sätta upp egna spelgränser och plocka ut skattefria vinster.

Men den nya spelregleringen har inte stoppat nya spelbolag från att komma in på den svenska marknaden och på allvar vara med och konkurrera om kunder. Under 2019 fick vi nämligen se flera intressanta nykomlingar som erbjuder spel på odds och betting, räkna med att fler spelbolag tillkommer under 2020. Vilket alltid är välkommet för oss som älskar att satsa pengar på sport.

Vilka krav har ett nytt spelbolag 2020?

Medan vissa spelar på olika spelbolag hela tiden, finns det andra som håller till på ett och samma för att man har hittat sin favorit. Därför behöver nya spelbolag 2020 uppfylla en del krav för att verkligen ha en bra chans att lyckas.

Välkomstbonus för nya spelare

En viktig punkt och i många fall helt avgörande är om spelbolaget har en välkomstbonus att utnyttja. Självklart till bra villkor också. Många lockas av extra pengar till sin första insättning och det ger en bra möjlighet till att testa de nya bettingsidorna också.

Bra mobil upplevelse

Det är inte längre som förr, utan de flesta spelar via mobilen och av den anledningen är en bra upplevelse i mobilen viktig. Det behöver nödvändigtvis inte finnas en app, även om det givetvis är ett plus, men så länge hemsidan är mobilanpassad så är det bra!

Spel utan registrering

Spelar man på nätet orkar man inte som förr, gå igenom en långt registreringsprocess. Vi har blivit bortskämda med smidiga lösningar som är lätt att förstå sig på och som går snabbt! Därför är spel utan registrering viktigt för de nya spelbolagen som ska slå sig in.

Svensk licens

Spelbolag som ska in på den svenska marknaden måste numera ha svens licens. Utan svensk licens får du nämligen inte bedriva spelverksamhet i Sverige. Det har gjort att alternativen för oss som vill spela på odds blivit färre, men de som anses vara oseriösa bettingsajter har försvunnit.

Trender hos nya bettingsidor 2020

Vi ser varje år nya funktioner och idéer hos spelbolagen och under 2019 var det inga undantag. Vi kan utgå från att vi kommer få se flertalet intressanta nyheter hos spelbolagen under 2020. Trender som spel utan konto och ansvarsfullt spelande har slagit igenom på allvar, det mesta talar för att ytterligare funktioner kommer finnas till hands för spelbolagens kunder under 2020.

Spel utan konto

Trenden att spela utan konto eller registrering har slagit igenom på allvar under 2019. Det innebär att du skapar ett konto och loggar in hos ett spelbolag med Mobilt BankID och på så vis legitimerar du dig. Du behöver därmed inte fylla i en massa information som E-post, telefonnummer och så vidare. Det gör hela processen för registrering både smidigare och snabbare.

Bra hemsida via mobilen

Spelbolagen som ska in på den svenska marknaden vet numera vad som är viktigt för att man ska ta fram ett vinnande koncept. Till stor del är det en bra hemsida via mobilen, oavsett om det är via en app eller direkt genom webbläsaren. Utan en bra hemsida via mobila enheten är det svårt att lyckas 2019.

Hög säkerhet och ansvarsfullt spelande

I samband med att en svensk licens trädde i kraft har både säkerheten hos spelbolagen ökat och du själv som spelare har kunnat ta del av funktioner som bidrar till ett mer ansvarsfullt spelande. Två saker som vi tycker är väldigt bra! Alla ska känna sig trygga när man spelar på nätet och samtidigt ska man spela efter sin egna plånbok och inte spela bort mer än vad man har råd att förlora.

Svensk spellicens från 1 januari 2019

Från och med 1 januari 2019 behöver både nya och gamla spelbolag svensk licens för att få bedriva spelverksamhet i Sverige. Det innebär att vissa krav måste uppfyllas och i korthet innebär det att säkerheten kring dig som spelare ökar.

  • Spel & registrering med BankID
  • Spelgränser
  • Spelpaus
  • Skattefria vinster

Spel utan krångel:

Alla spelbolag som har svensk licens har också ett krav på att använda sig av BankID. Det innebär smidig registrering och enkel inloggning. När det sedan är dags att ta ut din vinst så har BankID legitimerat sig redan och du behöver därför inte skicka in några dokument som förr. Spel utan krångel helt enkelt.

Spelgränser - spela ansvarsfullt

Att du som spelar måste sätta en gräns på hur mycket du kan spela för varje vecka är också något nytt i samband med den svenska licensen. En bra funktion som innebär att du inte spelar för mer än vad du har råd att förlora. Att spela ansvarsfullt är något vi värderar högt och man bör sätta rimliga gränser efter den ekonomi man har.

Spelpaus

Spelar du för mycket så kan det vara dags för en paus. Med spelpaus kan du stoppa dig från spel och genom att pausa ditt spelande under en bestämd tid kan du inte spela hos något bolag med svensk licens.