• Hem
 • Unibet Live stream - dessa ligor kan du streama hos Unibet
Unibet streaming fotboll
Artikel

Unibet Live stream - dessa ligor kan du streama hos Unibet

25 januari 2021

Unibet hårdsatsar på livestream, som gör spelandet mer underhållande samtidigt som det blir lättare att hålla koll på detaljerna i matcherna. I den här artikeln ger vi dig all information om Unibets stora utbud av streaming som berör exempelvis fotboll.

Om Unibet live stream

Unibet utgör ett av flera spelbolag som har storsatsat på livestreaming sedan en längre tid tillbaka och är en av de främsta aktörerna i sammanhanget.

Det finns hundratals matcher att beskåda varje månad. Streama fotboll är populärt bland svenskarna och det finns oerhört mycket fotboll hos Unibet. Det är dock inte bara fotboll som erbjuds.

Unibet TV erbjuder live streaming från sporter som till exempel ishockey, basket, tennis, motorsport och amerikansk fotboll i övrigt.

Vilka ligor sänds via Unibet live streaming?
Magnus Persson

Magnus Persson

Utbudet av vilka ligor och sporter som sänds via Unibet live streaming varierar. Här följer en summering av några av de mest intressanta sporterna, ligorna och turneringarna som Unibet tv brukar sända under normala omständigheter.

Fotboll

 • Serie A (Italien)
 • Ligue 1 (Frankrike)
 • FA-cupen (England)
 • Bundesliga (Österrike)
 • The Championship (England)
 • Copa del Rey (Spanien)

Ishockey

 • KHL (Ryssland, Östeuropa, Finland och Kina)

Amerikansk fotboll

 • NFL (Nordamerika)

Baseball

 • MLB (Nordamerika)

Kampsport

 • UFC

Handboll

 • Handbolls-VM
Unibet livestream sport

Om Unibet

100 kronor som ett gratisspel

Livestream blir allt mer populärt. Unibet satsar hårt på live streaming. Inte minst vad beträffar fotbollen. Unibet live stream gör spelandet mer underhållande och att det blir enklare att hålla koll på detaljerna i matcherna. Spelbolaget är vassa i allmänhet när det gäller live stream.


Hur använder jag Unibet live stream?

Det är smidigt och enkelt att använda Unibet live stream.

 1. Gå in på Unibet
 2. Skapa konto eller logga in och se till att ha pengar insatta.
 3. Surfa in på Odds > Live.

Frågor och svar om Unibet live stream

Är Unibet live streaming gratis?

Ja. Du behöver bara ha pengar insatta på kontot, utan krav att spela för dessa slantar. Om du tar ut pengarna kan du fortsätta se på Unibet live streaming i 24 timmar.

Kan man se på Serie A-matcher hos Unibet?

Ja. Unibet live stream erbjuder Serie A-matcher i sändningsutbudet.

Erbjuder Unibet SHL stream?

Nej. SHL-ishockey ingår inte i Unibets streamingutbud.

Livestreamar Unibet tennis?

Ja. Tennis stream finns att tillgå hos Unibet.

Vilken enhet måste jag ha för att streama hos Unibet?

Du kan välja på mobil, surfplatta och dator. Alla enheter fungerar utmärkt.

Hur snabb uppkoppling krävs det?

Unibet livestream fungerar bra med de flesta uppkopplingar. Ju snabbare desto bättre och mindre risk för sämre kvalitet.

Unibet live streaming fotboll
Streaming unibet

Fler spelbolag som erbjuder livestreaming

Det finns ett antal andra spelbolag än Unibet som erbjuder live streaming av sportarrangemang. Här listar vi några andra spelbolag med bra live streaming.

Bet365

Upp till 1250 SEK i spelkrediter

Världens största spelbolag. Bet365 är av toppklass när det gäller live stream av sport. Både när det gäller antal matcher som sänds, men även sett till att det är många riktigt bra ligor som streamas. Tusentals matcher live streamas varje månad. Bland annat inom fotboll och tennis.

Hämta 1250 SEK bonus

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.


Betsson

500 kronor i oddsbonus + 100 free spins

Betsson tillhör toppskiktet när det gäller live streaming. Både vad avser bredden av olika sporter samt ligor och evenemang högt upp i seriesystemet. Betsson stream har en lättöverskådlig sida för som känns behaglig i det här sammanhanget.

Hämta 500 SEK bonus

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 6x omsättningskrav. Lägsta odds 1,90. Minsta insats 100 kr. Bonusen är giltig i 60 dagar.


Nordicbet

Hämta hem upp till 500 kronor i välkomstbonus

Nordicbet är - precis som namnet antyder - riktat till den nordiska marknaden. Spelbolaget erbjuder ett stort utbud av live streaming. Inte minst inom ishockey. Bild- och ljudkvaliteten är dessutom väldigt hög.

Hämta 500 SEK bonus

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 6x omsättningskrav lägsta odds 1,80.


Comeon

100 % upp till 500 SEK som oddsbonus

Comeon tillhör skaran av spelbolag som ger spelarna möjlighet att krydda spelupplevelsen med live streaming. Här finns det ett stort utbud av olika sporter och ligor. Nackdelen är att det inte visas matcher från någon högstaliga.


Varför erbjuder Unibet live streaming?

Kostnaderna för att sända exempelvis fotbollsmatcher i högstaligor är i många fall höga och många frågar sig varför vissa spelbolag erbjuder streaming gratis. Det finns olika anledningar till detta.

Här listar vi några av anledningarna.

 • Hård konkurrens om spelarna - gäller att sticka ut som spelbolag.
 • Bidrar till att spelarna engagerar sig mer.
 • Ge kunderna en bättre spelupplevelse - inte minst vid livespel.
Unibet tv live

Experten tycker till om Unibet live stream

Magnus Persson

Magnus Persson

Spelexpert på Sportbloggare

Allt fler spelbolag erbjuder live streaming av sport, vilket ger spelarna ett ökat underhållningsvärde och skapar ett större engagemang bland kunderna. Unibet är ett av de främsta spelbolagen i sammanhanget.

Det blir enklare att hålla koll på detaljerna i matcherna och skapar helt andra möjligheter vid livebetting.

Man får dessutom möjlighet att få mer koll på mindre ligor som man annars kanske aldrig någonsin inte hade uppmärksammat.

Spelarna får sammanfattningsvis ytterligare en bra tjänst att ta del av utan kostnad och ytterligare en anledning att fortsätta vara kund hos det aktuella spelbolaget.

Livestreaming hos spelbolag har med allra största sannolikhet kommit för att stanna. Mycket talar dessutom för att det kommer bli än mer omfattande på lång sikt.

Dela inlägg

Kommentera