• Hem
  • Om Sportbloggare.com

Om Sportbloggare.com

Vi som är involverade i Sportbloggare.com har mycket erfarenhet av sport och brinner för att skriva. Våra ledord är engagemang och kunnande.

Sportbloggare.com består dels av en redaktion bestående av sportjournalister. Dels enskilda supportrar som brinner för sina lag och har mycket passion för hockey och/eller fotboll.

Vi vill dessutom lyfta fram andra sportbloggar som är bra via sektionen externa bloggare.

Fler engagerade sportbloggar hos oss är mycket välkommet. Kontakta gärna oss om du är duktig på att skriva och har ett stort kunnande om ditt eget lag. Du får möjlighet att nå ut till en stor och bred publik. Både på Sportbloggare.com, men även via våra sociala medier där vi har en väldigt stor genomslagskraft.

Vi som jobbar med Sportbloggare

John

John

Bloggare, Social Media-specialist och Content Writer

John driver bloggen Dragskott, som är en av Sveriges största inom hockey. Dragskott fokuserar på svensk klubblagshockey (SHL och HockeyAllsvenskan). John hjälper även till med sociala medier och andelar för poolspel.

Andreas Höglund

Andreas Höglund

Bloggare, Social Media-specialist och Content Writer

Andreas har ett stort kunnande och engagemang inom både hockey och fotboll. Han är till exempel ansvarig för IFK-nytt, som är en populär blogg om fotbollsklubben IFK Norrköping. Andreas skriver även bettingmaterial och har mycket erfarenhet av spelbranschen i allmänhet.

Sportbloggare - mer än blogg

Spel på nätet

Det finns ett gigantiskt utbud av spel på nätet när det gäller hockey och fotboll. Vi ger dig en bättre översikt i “speldjungeln” och hjälper dig att hitta de bästa spelformerna. Detta i form av till exempel recensioner av spelbolagens tjänster och funktioner, som ger en välinitierad och ärlig analys av fördelarna samt nackdelarna med olika spel. Vår erfarenhet, passion och kunnande för spel och sport hjälper dig att ta bättre beslut.

Kontakta oss gärna om du har några frågor som rör vår verksamhet. Vår e-postadress är info@sportbloggare.com.