Talangerna att följa i Allsvenskan

Bild från Bildbyrån

Talangerna att följa i Allsvenskan

Allsvenskan är inte långt borta. Flera intressanta stjärnor har plockats av storklubbarna, men det finns också unga guldkorn i klubbarna. Jag har listat några av dem som är värt att hålla ett extra öga på under säsongen.

Den här listan är inte en rangordning av de hetaste unga spelarna, endast ett urval av väldigt intressanta talanger i Allsvenskan som blir väldigt spännande att följa. Har du några namn som du tycker är värda att nämnas, fyll på i kommentarsfältet!

Divine Naah, 20 år, ÖSK, mittfältare

Värvades nyligen in på lån från Manchester City. Titidgare varit utlånad till holländska NAC Breda. Skicklig en mot en, bra första touch, fin passningsfot.

Jesper Karlsson, 18 år, Elfsborg, anfallare

Var en av få ljuspunkter i Falkenberg förra säsongen och har sett bra ut under försäsongen och i Svenska cupen. Kvick, snabb, teknisk och målfarlig.

Leo Bengtsson, 19 år, Hammarby, mittfältare

Hammarbys nya tränare Jacob Michelsen har sagt att man ska ha en lite mindre trupp i år för att bland annat kunna lyfta fram egna produkter och Leo Bengtsson är en av dem. Ska bli väldigt spännande att följa. Snabb, teknisk och med god spelförståelse.

Sead Haksabanovic, 17 år, Halmstad, anfallare/mittfältare

Kanske Allsvenskans största talang nu när Alexander Isak har flyttat till Bundesliga. Teknisk, god spelförståelse och bra skott.

Mattias Svanberg, 18 år, Malmö FF, mittfältare

Tillsammans med Haksabanovic en av de största talangerna i serien. Besitter en bra speluppfattning, snabb och med bra avslut.