• Publikfavoriten i Syrianska är snart tillbaka i spel

Publikfavoriten i Syrianska är snart tillbaka i spel

Syrianska FC är inne i en tuff period och kommer med största sannolikhet bli tvungna att återigen få kämpa om överlevnad i Superettan. Positiva nyheter för laget är dock att nyckelspelaren Mattias Liljestrand snart är tillbaka i spel. 
- Jag har kört hårt med cykel och gym senaste veckorna så nu börjar det närma sig. För 2 veckor sen fick jag slänga kryckorna och sen dess har det varit mycket fokus på att få upp muskler i ben och fötter igen samt att få tillbaka flåset i löpningar. Jag missar matchen mot GAIS men siktar på att vara tillbaka mot Öster! 

Utan sin försvarsgeneral har laget haft stora problem med prestationerna, framförallt med det defensiva spelet. På 5 matcher har Syrianska endast tagit 3 poäng och totalt släppt in 16 mål.

- Det har inte alls funkat defensivt för oss på sistone och det är extremt frustrerande när man inte kan vara med och bidra. Jag jobbar hårt och gör allt jag kan för att vara tillbaka så fort som möjligt.

Även fast Syrianska gått tungt på sistone så är Liljestrand optimistisk till att laget ska lyckas förnya Superettan-kontraktet.

- Det är många poäng kvar att spela om och vid den här tidpunkten förra året så såg det faktiskt ännu värre ut, men vi lyckades få till en riktigt bra höstsäsong. Vi har alla möjligheter till att göra en bra höstsäsong även i år, vårt spelarmaterial är både bättre och bredare än förra årets så det ser ljust ut!

Dela inlägg:

Kommentera inlägg