• Hem
  • Mhockey
  • Silly season: Fem bästa målvaktsvärvningarna
Silly season: Fem bästa målvaktsvärvningarna

Bild från Bildbyrån

Silly season: Fem bästa målvaktsvärvningarna

Nu är det dags att lista de bästa värvningar hittills. Vi börjar med att lista de fem bästa målvaktsvärvningarna i Hockeyettan.

Adam Ohre - Hudiksvall
29-åringen från Sundsvall har massor av rutin från spel i Hockeyallsvenskan och i utlandet. Han kommer närmast från danska Herlev avslutade säsongen med 18 matcher. Är nog sannolikt Hudiks bästa målvaktsvärvning sedan Magnus Åkerlund.

Viktor Kokman - Västervik
Hade en bitvis tung säsong i Karlskrona ifjol. Men jag tror att Kokman kommer att bevisa att han är en av ligans absolut bästa målvakter i vinter.

Hugo Haas - Vallentuna
Han kom till Vallentuna under säsongen 21-22 och lämnade efter 1,5 säsong för storsatsande Boden. Men efter bara en säsong i norr så återvänder Vallentunas publikfavorit till Vallentuna Ishall.

Felix Tengvall - Halmstad
22-årige Tengvall har gjort ett par hyggliga säsonger i Skövde och KRIF. Nu ska han ersätta ettans bäste målvakt Jacob Crespin i Halmstad Hammers. Det ska bli intressant att följa Rögleproduktens framfart.

Hannes Ratkovic Berndtsson - Bäcken
22-åringen har flera bra säsonger i södertvåan trots lite skadeproblem. Vill han bara detta tillräckligt mycket så har Bäcken gjort ett riktigt fynd.