• Dragskott rankar lagen i SHL - plats 3

Dragskott rankar lagen i SHL - plats 3

3. Skellefteå (12/15)

Målvakter: ++++

Joni Ortio och Gustaf Lindvall.
Västerbottningarnas målvaktsbesättning förtjänar utan tvekan en fyra. Joni Ortio är en toppmålvakt i SHL och tillför spetskompetens. Gustaf Lindvall är dessutom en vettig tilltänkt backup.

***

Backar: ++++

Jonathan Pudas, Morgan Ellis, Mark Katic, Michael Kostka, Emil Djuse, Johan Alm, Filip Berglund, Anton Öhman och Anton Danielsson.
Ytterligare en lagdel som håller mycket hög SHL-klass. Skellefteå har förvisso åkt på en del tunga tapp, men även värvat riktigt bra. Här finns det spets i såväl offensiven som defensiven och bredden är bra.

***

Forwards: ++++

Matt Anderson, Henrik Hetta, Joakim Lindström, Oscar Möller, Bud Holloway, Pontus Petterström, Pär Lindholm, Simon Krekula, Jesper Olofsson, Sebastian Olsson, Adam Pettersson, Tim Söderlund, Linus Lindström och Andreas Wingerli.
Forwardsbesättningen är Skellefteås starkaste lagdel som läget är nu. Det beror inte minst på den offensiva spetskompetensen med namn som exempelvis Joakim Lindström och Oscar Möller. SKE har dessutom flera defensivt skickliga spelare och ett solida rollspelare. Lägg därtill att det finns många spelare med en enorm utvecklingspotential. Forwardssidan är topp två i SHL.

Läs även:

Plats 4
Plats 5

Plats 6

Plats 7

Plats 8

Plats 9

Plats 10

Plats 11

Plats 12

Plats 13

Plats 14

Dela inlägg:

Kommentera inlägg