• Dragskott rankar lagen i SHL - plats 4

Dragskott rankar lagen i SHL - plats 4

4. Brynäs (11/15)

Målvakter: +++

Felix Sandström, David Rautio och Samuel Ersson.
Målvaktsbesättningen är Brynäs svagaste lagdel och potentiell akilleshäl i jakten på att bli ett topplag. Davud Rautio och Felix Sandström är visserligen bra SHL-målvakter, men saknar för närvarande det lilla extra. Hoppet för Brynäs är i första hand att stortalangen Sandström utvecklas snabbt och tar nästa steg.

***

Backar: ++++

Ryan Gunderson, Lukas Kilström, Jörgen Sundqvist, Simon Bertilsson, Marc Zanetti, Elias Fälth, Lucas Carlsson, Marcus Ersson och Henrik Larsson.
Backsidan är tämligen solid. Brynäs har spetskompetens i såväl offensivens om defensiven, samtidigt som bredden är riktigt bra. Gävle-gänget kan utan tvivel stoltsera med en av SHL:s vassaste backbesättningar.

***

Forwards: ++++

Kevin Clark, Jonathan Granström, Louie Caporusso, Johan Alcén, Samuel Asklöf, Juuso Ikonen, Mikael Johansson, Christopher Liljewall, Jesper Jensen, Daniel Mannberg, Daniel Paille, Aaron Palushaj, Jacob Blomqvist, Jesper Boqvist, och Linus Öhlund.
En lagdel där Brynäs har tappat några riktigt tunga pjäser. Det har dock värvats relativt bra och det är framför allt Aaron Palushaj som sticker ut på förhand. BIF har offensiv spets, spelare med defensiva spetskvaliteter och många spelare med en eminent karaktär. Blandningen mellan olika spelartyper är eminent och få SHL-lag har det bättre ställt på forwardssidan.

Läs även:

Plats 5
Plats 6

Plats 7

Plats 8

Plats 9

Plats 10

Plats 11

Plats 12

Plats 13

Plats 14

Dela inlägg:

Kommentera inlägg