Dragskott rankar lagen i HockeyAllsvenskan - plats 11
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar lagen i HockeyAllsvenskan - plats 11
Dragskott rankar lagen i HockeyAllsvenskan - plats 11

Bild från Bildbyrån

Dragskott rankar lagen i HockeyAllsvenskan - plats 11

11. Karlskrona (8/15)

Målvakter: +++

Marcus Hellgren och Arvid Ljungh.
Målvaktsbesättningen sticker inte direkt ut, men håller rätt så bra allsvensk klass. Både Marcus Hellgren och Arvid Ljungh får betraktas som stabila målvakter på den här nivån.

***

Backar: +++

Måns Hermansson, Daniel Norbe, Viktor Grahn, Dylan Zink, Joseph Berger, Ludvig Jardeskog, William Pethrus och Lucas Frank.
En lagdel som förtjänar en svag trea i betyg. Pjäser i stil med Måns Hermansson, Daniel Norbe och Viktor Grahn håller bra allsvensk kvalitet och KHK har några spännande backar i övrigt. Blekinge-gänget saknar dock genuin spetskompetens.

***

Forwards: ++

Niklas Johansson, Hannes Johansson, Mikael Roslund, Philip Rondahl, André Nordstrand, Axel Lindström, Viktor Liljegren, Linus Karlsson, Hugo Leufvenius, Lukas Enqvist, Joakim Axman och Jesper Persson.
Karlskronas svagaste lagdel på förhand. Niklas Johansson är en spetsspelare och visst finns det en del pjäser som bevisat en del i allsvenska sammanhang i övrigt. Inte minst Hannes Johansson och Viktor Liljegren. KHK har dock ett antal stora frågetecken och en tämligen tunn forwardsbesättning som läget är nu. Utan tvivel en av HockeyAllsvenskans sämsta forwardsbesättningar.

Läs även:

Plats 12
Plats 13
Plats 14

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget