Dragskott rankar lagen i HockeyAllsvenskan - plats 13
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar lagen i HockeyAllsvenskan - plats 13
Dragskott rankar lagen i HockeyAllsvenskan - plats 13

Bild från Bildbyrån

Dragskott rankar lagen i HockeyAllsvenskan - plats 13

13. Tingsryd (7/15)

Målvakter: +++

Andreas Ljunggren och Arvid Söderblom.
Målvaktsbesättningen ser spännande ut. Andreas Ljunggren har gjort ganska bra ifrån sig på allsvensk nivå tidigare och talangfulle Arvid Söderblom - som är på lån från Frölunda - besitter oerhört mycket potential.

***

Backar: ++

Rasmus Bengtsson, Ludvig Claesson, Albin Johansson, Elias Gunnarsson, William Fransson, Jacob Lundegård, Robin Olsson och Rasmus Sörgardt.
En lagdel som inte förtjänar något bättre än en tvåa i betyg som läget är nu. Det finns visserligen en del kvalitet - inte minst i form av Rasmus Bengtsson, Ludvig Claesson och Jacob Lundegård, men Tingsryd saknar spetskompetens och det breddmässiga är dessutom tveksamt.

***

Forwards: ++

Anton Blomberg, Ludvig Elvenes, Robin Carlsson, Jakob Heljemo, Oscar Holst, Joseph Jonsson, Hampus Melén, Joachim Nermark, Benjamin Nissner, Simon Norberg, Gustav Olhaver, Felix Olsson, Filip Owesson och Anton Svensson.
Ytterligare en lagdel som känns tunn, oerhört skadekänslig och innehåller många stora frågetecken. Taif har visserligen ett antal gedigna "hockeyarbetare" och visst finns det en del pjäser som bevisat något på den här nivån, men smålänningarna saknar genuin spetskompetens och "mönsterbrytare". Det krävs att minst några spelare utvecklas rejält för att det ska bli något riktigt bra av Tingsryds forwardsbesättning.

Läs även:

Plats 14

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget