Dragskott rankar lagen i HockeyAllsvenskan - plats 12
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar lagen i HockeyAllsvenskan - plats 12
Dragskott rankar lagen i HockeyAllsvenskan - plats 12

Bild från Bildbyrån

Dragskott rankar lagen i HockeyAllsvenskan - plats 12

12. Kristianstad (7/15)

Målvakter: +++

Joel Gistedt och Robin Wallin.
Nykomlingarna har en rätt så intressant målvaktsbesättning. Rutinerade Joel Gistedt - tillika den före detta stortalangen - har varit "överkvalificerad" för Hockeyettan-spel och är en kvalitetsmålvakt i allsvenska sammanhang. Robin Wallin får dessutom ses som en spännande utmanare i jakten på förstaspaden.

***

Backar: ++

Joel Werner, Amil Krupic, Albin Hernod, Robin Axbom, Morten Jensen, Fredrik Lindblom, Mathias Röndbjerg och Wiktor Wahlén.
Backsidan ser tveksam ut på förhand. Definitivt en av HockeyAllsvenskans sämsta backbesättningar som läget är nu. Kristianstad saknar spetskompetens och har ett antal osäkra kort på den här relativt höga nivån.

***

Forwards: ++

Fredrik Hansson, Thom Flodqvist, Herman Hansson, Dennis Finn Olsson, Daniel Andersson, Anton Heikkinen, Tony Pappila, Johan Lundgren, Kalle Miketinas, Erik Santesson, Malte Sjögren, Axel Sundberg, Dennis Svensson, Gustav Willman Borvik och Mikael Johansson.
Ytterligare en lagdel som inte förtjänar något bättre än en tvåa i betyg. Spelare som till exempel Dennis Svensson och Fredrik Hansson får dra ett enormt tungt lass. Här finns det förvisso en hel del karaktär och defensivt kunnande, men skåningarna saknar nog mycket offensiv kompetens. Det krävs - precis som när det gäller backfronten - att ett antal spelare tar stora kliv i utvecklingen snabbt för att det ska bli något riktigt bra av KIK:s forwardsbesättning.

Läs även:

Plats 13
Plats 14

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget