Dragskott rankar lagen i HockeyAllsvenskan - plats 1
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott rankar lagen i HockeyAllsvenskan - plats 1
Dragskott rankar lagen i HockeyAllsvenskan - plats 1

Bild från Bildbyrån

Dragskott rankar lagen i HockeyAllsvenskan - plats 1

1. Modo (11/15)

Målvakter: ++++

Erik Hanses, Linus Lundin och Oliver Dackell.
Öviksgänget har en tämligen solid målvaktsbesättning. Inte HockeyAllsvenskans bästa - men topp tre. Rutinerade Erik Hanses får klassas som en toppmålvakt på den här nivån och Linus Lundin hade en fin utveckling i fjol. Oliver Dackell är dessutom en spännande talang.

***

Backar: ++++

Tobias Enström, Victor Berglund, Tommy Enström, Mattias Norlinder, Anton Öhman, Tom Hedberg och Oscar Hedman.
Backbesättningen förtjänar en fyra. Tobias Enström är en "superback" i allsvenska sammanhang och det finns flera tunga namn i övrigt. Inte minst jättetalangen Mattias Norlinder. Modo har vassa kvaliteter i såväl offensiven som defensiven på backfronten. Seriens bästa backsida som läget är nu.

***

Forwards: +++

Patrik Karlkvist, Henrik Björklund, Mathias From, Kalle Jellvert, Jonathan Johnson, Anton Karlström, Fredrik Olofsson, Linus Pettersson, Daniel Sylwander, Kim Rosdahl, Lukas Wernblom, Joakim Hagelin, Magnus Häggström och Tobias Åhström.
En lagdel som får en stark trea i betyg. Namn som till exempel Patrik Karlkvist och Henrik Björklund tillför visserligen spets, men det kryllar inte direkt av offensiv spetskompetens på forwardsfronten. Modo har emellertid många spelare av god allsvensk kvalitet, mycket karaktär och goda defensiva egenskaper. Om en spelare som exempelvis Lukas Wernblom tar nästa steg kan det bli något oerhört bra av Modos forwardsbesättning.

Läs även:

Plats 2
Plats 3

Plats 4

Plats 5

Plats 6

Plats 7

Plats 8

Plats 9

Plats 10

Plats 11

Plats 12

Plats 13
Plats 14

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget