• Hockeysilly

Uppgifter: Björklöven värvar mer

Tidigare i dag blev det officiellt att Björklöven värvar in Kevin Goumas, senast i Mora IK. Men man verkar inte vara nöjda där. 

Nu avslöjar MrMadhawk.se att man har mer på ingång. Det ska handla om den AHL-meriterade forwarde Lindsay Sparks.

28-åringen öste in poäng med Atlanta Gladiators förra säsongen. Hela 57 poäng på 56 matcher i ECHL.

Dela inlägg:
  • Hockeysilly

Kevin Goumas klar för ny klubb i Sverige

Det blev ingen fortsättning för Kevin Goumas som förra säsongen inte spelade någonting på grund av skada. Men nu är han klar för en annan klubb i Sverige.

Det är Björklöven som meddelar att man plockar in forwarden.

Säsongen 2016/2017 bidrog 26-åringen med 44 poäng på 52 matcher i HockeyAllsvenskan.

- Kevin har en profil i sitt centerspel som stärker och breddar oss ytterligare. Han utgör sig själv till ett ständigt hot med sina offensiva egenskaper. Han bär också på en värdefull erfarenhet från tidigare spel i Allsvenskan och kvalspel mot SHL, säger sportchef Fredrik Grönberg, till Björklövens hemsida.

Kontraktet gäller över den kommande säsongen.

Dela inlägg:
  • Hockeysilly

Publiksuccé för Björklöven

På fredag är det premiär i HockeyAllsvenskan och en av matcherna som blir en stor höjdpunkt är mötet mellan Björklöven och MODO Hockey. 

Matchen är nämligen redan slutsåld, vilket Umeå-klubben meddelar på sitt officiella Twitter-konto i dag.

"Just nu är evenemanget slutsålt. Du kan ställa dig på en kölista genom att maila niclas@bjorkloven.com och ange hur många biljetter du önskar och om det är på ståplats eller sittplats.", skriver klubben där.

Det innebär att över 5.000 personer kommer vara på plats för att se det heta mötet.

Dela inlägg:
  • Hockeysilly

”Älskar att Leksand inte ville ha honom”

Fredrik Forsberg har gjort flera säsonger i Leksand, men under delar av förra säsongen lånade klubben ut honom till seriekonkurrenten BIK Karlskoga. Där blev det succé direkt med 21 poäng på 20 spelade matcher i HockeyAllsvenskan.

Nu ägs han av Karlskoga som på upptaktsträffen hyllar sin spelare.

– Han (Forsberg) är seriens bästa spelare. Jag älskar att Leksand inte ville ha honom och jag älskar att vi fick honom, säger BIK:s lagkapten Mikael Eriksson på hockeyallsvenskans upptaktsträff., enligt Sportbladet.

21-åringen har ett kontrakt som sträcker sig över två säsonger.

Dela inlägg:
  • Hockeysilly

Kevin Hecquefeuille lämnar IK Pantern

Backen Kevin Hecquefeuille gjorde sex matcher i HockeyAllsvenskan med IK Pantern förra säsongen. Men nu flyttar han hem till Frankrike igen där han återigen gjort klart med Mulhouse.

33-åringen har varit i Sverige vid tre olika tillfällen med blandade resultat. Första gången med Nybro Vikings 2008/2009 och andra gången med Karlskrona säsongen 2012/2013.

Kontraktet med Mulhouse gäller över den kommande säsongen.

Dela inlägg: