Mikael Lustig talar ut om en flytt till Allsvenskan
Mikael Lustig talar ut om en flytt till Allsvenskan

Mikael Lustig talar ut om en flytt till Allsvenskan

Mikael Lustigs framtid i Celtic har varit oklar och i en intervju med Fotbollskanalen.se säger backen att den sista tiden har varit tuff utan att gå in på varför. Men själv har han inte stängt dörren för en fortsättning i klubben.

- Man ska aldrig säga aldrig. Det är en klubb som jag älskar. Jag trodde aldrig att man skulle kunna få känna den kärleken till en klubb. Jag kommer aldrig stänga dörren för Celtic, säger han till sajten.

Som bekant så har det varit intresse från Allsvenskan också. Både AIK och Malmö FF ska ha visat intresse. Och Allsvenskan är han öppen för, men samtidigt säger Lustig att han inte känner sig klar ute i Europa.

- Man ska aldrig säga aldrig. Vi får se vad som händer. Jag och min familj är öppna för att kolla vad det finns för alternativ och sen kommer vi fatta ett beslut därefter, säger han till Fotbollskanalen och fortsätter:

- Jag är öppen för mycket men jag känner samtidigt att jag har enormt mycket kvar att ge inom europeisk fotboll. Men jag har inte stängt några dörrar.

Dela inlägg

Kommentera bloginlägg