Fotbollsilly - Senaste Silly Season Nyheterna för Fotboll
  • Hem
  • Fotbollsilly
Fotbollsilly

Klubben som förbereder storbud på Dejan Kulusevski

Följer man Serie A vet man om att det går bra för den svenska offensiva spelaren Dejan Kulusevski och på senare tid har han kopplas ihop med en rad olika storklubbar.

Bland annat Inter som nu uppges förbereda ett bud.

Det är Corriere dello Sport som nu rapporterar att klubben är redo att belala 25 miljoner euro för 19-åringen som är inlånad till Parma, från Atalanta.

Ska man tro tidningen är en övergång inte aktuell för Inter redan nu i vinter, utan efter denna säsong. Men konkurrens om spelaren finns. Klubbar som Arsenal och Liverpool sägs också vara intresserade.

Dela inlägg
Fotbollsilly

Isak Pettersson: "Inte omöjligt att vi löser det"

Isak Pettersson gjorde 30 matcher i Allsvenskan under den gångna säsongen och höll nollar i 16 av dessa. Efter säsongen blev han sedan utsedd till årets målvakt i Allsvenskan för andra året i rad.

Men framtiden i klubben är osäker. På kontraktet återstår det nämligen bara ett år och IFK Norrköping och manager Jens Gustafsson har inte hållit det hemligt att man vill förlänga med 22-åringen.

Själv känner sig inte Pettersson stressad, utan njuter av lite semester.

– Det är inte omöjligt att vi löser det, men just nu finns det inte så mycket mer att säga. Vi har tagit hänsyn till semestern och ska koppla av. Sen får vi se vad som händer men vi har pratats vid, säger han till NT.se.

Dela inlägg
Fotbollsilly

Allsvensk klubb ute efter Eric Björkander

GIF Sundsvall har tackat nej till ett bud på sin försvarare Eric Björkander, det bekräftar man för Sundsvalls Tidning.

Enligt tidningen är det Mjällby AIF, nykomlingen i Allsvenskan, som vill värva in 23-åringen som har ett år kvar på kontraktet med Sundsvall.

– Det stämmer att vi fått ett bud som vi tackat nej till. Vi är väldigt långt ifrån varandra i det fallet, säger sportchef Urban Hagblom till ST-sporten.

Dela inlägg
Fotbollsilly

Kalle Holmberg förnekar uppgifterna

Kalle Holmbergs kontrakt med IFK Norrköping löper ut och anfallaren står utan klubbadress inför nästa säsong. Men anfallaren har varit tydlig med att han vill testa på spel utomlands.

Bland annat har det ryktas om spel i grekiska klubben Aris, som ska ha varit intresserade under sommaren. Nu menar SDNA att intresset svalnat på grund av lönekravet.

– Jag har inte fått något förslag från dem, så jag vet inte var det kommer ifrån om jag ska vara ärlig, säger Holmberg till Fotbollskanalen.

Dela inlägg
Fotbollsilly

Mathias Dyngeland placeras i Allsvenskan

Målvakten Mathias Dyngeland ser ut att vara på väg till Allsvenskan. Enligt Borås Tidning kommer han att presenteras av Elfsborg nästa vecka.

– Vi jobbar för fullt med truppen, men i dag finns inga nyheter, säger klubbchefen Stefan Andreasson till BT.

24-åringen sitter på ett utgående kontrakt efter att ha spelat med den norska klubben Sogndal.

Dela inlägg
Fotbollsilly

OFFICIELLT: Försvararen lämnar Elfsborg

Det blir ingen fortsättning i Elfsborg för Alex Portillo, det meddelar klubben på sin officiella hemsida idag. Det är i samband med att kontraktet löpt ut som han nu lämnar Borås-klubben.

– Alejandro kom in i laget och bidrog till högre konkurrens, gjorde stor nytta för oss under hösten och gjorde flera bra insatser i viktiga matcher, säger managern Jimmy Thelin till hemsidan.

27-åringen gjorde nio matcher i Allsvenskan sedan han kom in i laget under sommaren.

Dela inlägg