• Hem
  • Fotbollsilly
  • Fotbollsilly

Rättegången mot Daniel Kindberg kan skjutas upp

Rättegången mot Daniel Kindberg, tidigare ordförande i Östersunds FK, kan komma att skjutas upp, det rapporterar SVT.

24 april är det tänkt att rättegången ska börja, men nu ska ny bevisning ha inkommit och åklagare Niklas Jeppsson vill ha därför ha mer tid för att kunna förhöra personer som just nu befinner sig utomlands.

Kindberg är ihop med två andra män misstänkta för att ha skickat falska fakturor för att flytta pengar till ÖFK.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Uppgifter: AIK på väg att sälja Daniel Sundgren

Daniel Sundgren var nära att lämna AIK inför denna säsong, men så blev det aldrig. Men i sommar ser en försäljning ut att bli av.

Enligt grekiska Gazzetta är nu Aris Thessaloniki på väg att köpa loss 28-åringen. Dock ska AIK bara gå med på att släppa sin försvarare efter kvalet till Champions League.

Ska man tro sajten så är övergången nästan i hamn.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Uppgifter: Salah kräver att få lämna Liverpool

Mohamed Salah är en viktig spelare för Liverpool. Förra säsongen öste anfallaren in 32 mål i Premier League och även fast det inte gått lika bra denna säsong så är 26-åringen ett stort hot i offensiven.

Men nu är det inte säkert att stjärnan stannar. 

Det är spanska tidningen AS som nu skriver att Salah hamnat i en konflikt med tränare Jürgen Klopp och uppges nu vilja lämna klubben i sommar.

Intresse kommer isåfall inte saknas.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Uppgifter: Storklubben reser till Sverige - för möte om IFK-duo

IFK Norrköpings centrala mittfältare Alexander Fransson och Simon Thern är fortsatt intressanta för den grekiska storklubben AEK Aten. 

Nu skriver grekiska Gazzetta att klubbens tekniska direktör Nikos Lyberopoulos förbereder en resa till Sverige för att prata med agenten Martin Dahlin, som är agent till båda spelarna.

Klubben visade intresse för båda spelarna inför denna säsong, men den gången blev det aldrig någon övergång.

Fransson har kontrakt fram till sommaren 2021, medan Thern sitter på ett avtal som sträcker sig till och med 2020.

Simon Thern

Simon Thern. Foto: Bildbyrån

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Bekräftar: Träffade klubb i Allsvenskan

Det var inför säsongen som Kvällsposten rapporterade om att Sami Hyppiä var aktuell som tränare för Kalmar FF, men till slut blev det Magnus Pehrsson som tog över.

Nu bekräftar den tidigare Liverpool-spelaren att ryktet stämde.

– Ryktena stämde. Jag träffade dem ett par gånger och snackade med dem, säger Hyypiä i Uefa Champions League Podcast enligt fotbolldirekt.se och fortsätter:

– De valde att gå vidare med en annan kandidat. Jag trodde inte riktigt att detta var rätt för mig, men jag ville ändå föra en dialog med dem. Kontakter är viktigt. Jag ville höra vad de tänkte. Vi kom inte så långt att jag kunde fullt ut gå in i projektet.

Dela inlägg: