• Hem
  • Fotbollsilly
  • Fotbollsilly

Uppgifter: MLS-klubb ute efter MFF-stjärnan

Malmö FF sålde Anders Christiansen till Gent i början på 2018 - men bara ett halvår senare hade MFF värvat tillbaka mittfältaren då han inte fått mycket speltid i den belgiska ligan.

Men nu kan stjärnan vara på väg bort från Allsvenskan igen.

Det är SportExpressen som idag går ut med uppgifter som säger att en MLS-klubb lägger bud på 29-åringen. Dock ska ett första bud ha nobbats från MFF. Men enligt tidningen har den ej namngivna klubben inte gett upp.

- Det finns klubbar från ett par ligor utanför Skandinavien som vill ha Anders. Men det är upp till Malmö FF hur de vill göra. Något mer finns inte att säga just nu, skriver spelarens agent Hasan Cetinkaya i ett sms till SportExpressen.

Denna säsong har det blivit fyra mål på tolv matcher i Allsvenskan.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

United uppges vara överens med Juan Mata

Utgående kontrakt med Manchester United, men nu ser klubben ut att kunna förlänga med Juan Mata. Enligt BBC ska klubben vara överens med spelaren om ett nytt kontrakt.

Enligt BBC handlar det om ett kontrakt som är mer än ett år.

31-åringen spelade 22 matcher i Premier League under förra säsongen och bidrog med tre mål.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Uppgifter: Juventus förbereder bud på Pogba

Paul Pogba har ryktas kunna lämna Manchester United i sommar och spelarens tidigare klubb Juventus är en av klubbarna som ska vara intresserade.

Nu rapporterar Goal att personer inom Juventus ledning har samtalat med United och att ett första bud kommer ligga mellan 1,3 och 1,4 miljarder kronor. 

Även Real Madrid ska vara intresserade och det kan komma att bli en riktig dragkamp om 26-åringen som gjorde 13 mål på 35 Premier League-matcher under förra säsongen.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Här är AIK:s motståndare i CL-kvalet

Idag lottades den första rundan av Champions League-kvalet och där blev det klart att Svenska mästaren AIK får möta Ararat från Armenien.

Det känns på förhand som en väldigt bra lottning. 

Klubben bildades 2017 och har aldrig tidigare spelat ute i Europa.

Senare idag kommer både Malmö FF och IFK Norrköping få reda på vilka lag de möter i första rundan av Europa League-kvalet.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

IK Sirius bryter kontraktet med mittfältaren

IK Sirius meddelar på sin hemsida att man bryter kontraktet med mittfältaren Charbel Georges. 

25-åringen har inte fått någon speltid alls i Allsvenskan denna säsong.

– Vi tackar Charbel för hans insatser i Siriuströjan och önskar honom lycka till i sin fortsatta karriär, säger Sirius sportchef Ola Andersson till klubbens hemsida.

Dela inlägg: