• Hem
  • Fotbollsilly
  • Fotbollsilly

Hammarby tackade nej till ett skambud

Björn Paulsen har gjort succé i Hammarby denna säsong och är en stor anledning till att klubben ligger i toppen av Allsvenskan. Det är därför inte förvånande att intresse funnits på 27-åringen under sommaren. 

Bud har kommit, men "Bajen" har tackat nej. 

För Fotboll Sthlm berättar sportchef Jesper Jansson att man fick ett bud från AEK Aten, men att det var alldeles för dåligt.

"Budet är ett hån"

– En dansk agent hörde av sig och ville ha mandat för att förhandla för AEK Aten om Björn. Jag fixade så han fick göra det och i går kom det ett bud. 400 000 euro, säger Jansson till sajten Fotboll Sthlm. 

– Jag var ganska tydlig när jag skickade tillbaka. No fucking chance, liksom. Esbjerg betalade dubbelt så mycket när de köpte honom från Sönderjyske. AEK Aten vann ändå grekiska ligan i fjol. Det här budet är ett hån.

Hammarby är för tillfället tvåa i Allsvenskan, två poäng efter serieledaren AIK.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Stefan Ishizaki: "Otroligt att vi kan få honom"

IF Elfsborg gjorde klart med två värvningar innan transferfönstret stängde. Backen Frederik Holst värvades in, men det som fick folk att höja på ögonbrynen var när Chinedu Obasi presenterades. 

32-åringen har varit i AIK både en och två gånger och totalt gjort elva mål på 19 matcher i Allsvenskan med Solna-klubben. Där har han spelat med bland annat Stefan Ishizaki, som nu finns i Elfsborg.

Efter förlusten mot AIK, kommenterar Ishizak nyförvärvet:

– Det är en av allsvenskans bästa spelare, han har visat två gånger om här i AIK hur bra han är. Jag måste säga att det är helt otroligt att vi kan få honom, säger han till Sportbladet.

Elfsborg ligger på en 13:e plats i Allsvenskan efter 17 omgångar.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Uppgifter: Så mycket får ÖFK för Saman Ghoddos

Igår bekräftade Saman Ghodos för Radiosporten att Östersunds FK accepterat ett bud från den franska klubben Rennes. 

Nu har det också kommit ut hur mycket Östersund får för sin stjärna. 

Enligt Franska L’Équipe handlar det om cirka 35 miljoner kronor och en vidareförsäljningsklausul som ska ligga på 20%. 

24-åringen har denna säsong gjort nio mål i Allsvenskan på 15 matcher.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

ÖFK har accepterat bud på Saman Ghoddos

Saman Ghoddos började i dag på bänken för Östersund och den enkla anledningen till det var att klubben n hade accepterat ett bud på anfallaren, nära inpå avsparken. 

Men när matchen stod 0-0 valde man att byta in 24-åringen med 15 minuter kvar. Det skulle visa sig vara rätt. I 88:e min gjorde Ghoddos 1-0 i en match som sedan slutade 2-0 till Östersund. 

För Radiosporten bekräftar sedan Ghoddos att man har accepterat ett bud från franska klubben Rennes.

- Vi har accepterat ett bud. Det är från Rennes i Frankrike. Det är ett storlag och jag är väldigt nöjd och glad. Men ingenting är klart än, det är bara att Kindberg (Daniel, ordförande) accepterat budet. Nu är det upp till mina egna förhandlingar om jag kommer överens med dem. Vilket jag hoppas och tror, säger Ghoddos enligt Radiosporten.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Uppgifter: Zlatan aktuell för en återkomst till Manchester United

Den 23 mars i år stod det klart att Zlatan Ibrahimovic lämnar Manchester United för spel i MLS med Los Angeles Galaxy. Men nu är en återkomst aktuell igen, åtminstone om vi ska tro på Daily Express.

Enligt tidningen ska United ha tre spelare på önskelistan när fönstret öppnar i januari igen. En av dessa är Zlatan, medan dom andra två namnen är Willian (Chelsea) och Toby Alderwiereld (Tottenham).

36-åringen har gjort 15 mål på 17 matcher i MLS denna säsong.

Dela inlägg: