• Hem
  • Fotbollsilly
  • Fotbollsilly

Gustav Engvall uppges lämna IFK Göteborg

Gustav Engvall har hafte n tuff säsong i IFK Göteborg där det bara blivit ett mål på tio matcher. Nu ser han inte ut att bli kvar i den allsvenska klubben.

Det är FotbollDirekt.se som skriver att man inte kommer köpa loss anfallaren.

Låneavtalet med Bristol City sträcker sig till slutet på juli, men en flytt kan ske innan det datumet. Om nu det engelska klubben hittar en ny adress för sin 22-åringen.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Östersund kallar till presskonferens

Östersunds FK meddelar på sin officiella hemsida att man har kallat till en presskonferens. Denna kommer att hållas klockan 15.00 under onsdagen, på Jämtkraft Arena.

Klubben skriver på sin hemsida:

"På presskonferensen kommer Daniel Kindberg och Martin Johansson från ÖFK att berätta nyheter som berör tränar- och spelarnyheter."

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

AIK kan förlora stjärnan

AIK har under vårsäsongen lånat in Nabil Bahoui från Grasshoppers, men det avtalet går nu ut den 30 juni och det är oklart om det blir någon fortsättning för 27-åringen i Allsvenskan.

Förhandlingarna mellan AIK och Grasshoppers går nämligen trögt, enligt uppgifter till FotbollDirekt.se.

Klubben från Schweiz ska nämligen ha skyhöga krav för att släppa sin spelare och därför tror AIK, enligt uppgifterna, inte på en lösning.

Nabil Bahoui har på elva matcher denna säsong svarat för tre mål i AIK.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Robert Åhman Persson tillbaka i Allsvenskan

Robert Åhman Persson är tillbaka i Allsvenskan. Det är IK Sirius som meddelar att man plockar in 31-åringen som senast spelat i Portugal med Belenenses.

– Det har pratats om det länge och den här gången blev det så, det känns jättebra. Jag har haft många andra alternativ men Sirius har gjort ett bra jobb med att få hit mig, säger Robert Åhman Persson, till klubbens hemsida.

Kontraktet sträcker sig till och med säsongen 2021.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Uppgifter: Erik Johansson klar för allsvensk klubb

Erik Johansson är klar för en återkomst till Allsvenskan, i alla fall om vi ska tro på SportExpressen. För nu skriver tidningen att backen är klar för spel i Djurgården och är överens om ett avtal som sträcker sig i 4,5 år.

Expressen skriver att man väntas presentera sitt nyförvärv i veckan.

29-åringen som tidigare spelat i Sverige med Malmö FF är inne på sin tredje raka säsong med FC Köpenhamn.

Dela inlägg: