Fotbollsilly - Senaste Silly Season Nyheterna för Fotboll
  • Hem
  • Fotbollsilly
Fotbollsilly

Intresset ökar kring Niclas Eliasson

Niclas Eliasson slog igenom på riktigt i IFK Norrköping innan han tog klivet till England och Bristol City. Där har speltiden varierat - fram tills nu.

24-åringen har imponerat denna säsong och är mer eller mindre ordinarie nu i ett Bristol City som för tillfället ligger på en niondeplats i Championship.

Förutom tre mål har Eliasson även noterats för hela tio framspelningar denna säsong. Minst sagt imponerande, vilket också bidragit till att flera klubbar fått upp intresset.

Enligt The Times har Burnley fått upp intresset. Samtidigt rapporterar Corriere dello Sport att Serie A-klubben Lazio visar intresse.

Kontraktet med Bristol City löper ut efter säsongen, men det ska finnas en option på ytterligare ett år i avtalet.

Dela inlägg
Fotbollsilly

Uppgifter: Paulinho återvänder till Allsvenskan

Den tidigare Häcken-anfallaren Paulinho bröt nyligen med Hapeol Beer Sheva och nu kommer uppgifter som säger att han återvänder till Allsvenskan.

Det ät SportExpressen som idag avslöjar att Hammarby blir hans nästa klubbadress. Något som enligt tidningen kommer bli officiellt på dagens presskonferens klockan 16:30.

33-åringen gjorde elva mål på 21 matcher i Allsvenskan 2019.

Dela inlägg
Fotbollsilly

Abdul Razak bryter kontraktet med IK Sirius

IK Sirius meddelar på sin officiella hemsida att man är överens med Abdul Razak om att bryta kontraktet.

27-åringen spelade nio matcher i Allsvenskan förra säsongen och noterades för ett mål.

– Med den konkurrenssituation vi har ser vi inte att Abdul skulle få den speltid han behöver i Sirius framöver, säger Sirius sportchef Ola Andersson till klubbens hemsida.

Dela inlägg
Fotbollsilly

Allsvensk klubb visar intresse för Adi Nalic

Adi Nalic var under förra säsongen utlånad till AFC Eskilstuna, men nu är 22-åringen tillbaka i Malmö FF efter en mycket lyckad utlåning.

Men ifall han blir kvar där återstår att se. Intresse för spelaren verkar åtminstone inte saknas. Enligt sajten FotbollDirekt.se ska seriekonkurrenten Elfsborg vara intresserad. Man skriver att hans namn ska vara högt upp på en lista över tänkbara nyförvärv till Borås-klubben.

På 20 matcher i AFC blev det fem mål för Nalic.

Dela inlägg
Fotbollsilly

Uppgifter: Allsvensk klubb har varit i kontakt med Eric Smith

Eric Smith spelade i Allsvenskan med IFK Norrköping mellan 2016 och 2018 innan han såldes till belgiska klubben Gent. Där har han inte tagit en ordinarie plats och mittfältaren har tidigare öppnat upp för en återkomst till Allsvenskan.

En klubb som tycks vara intresserade, eller åtminstone har varit, är IFK Göteborg. Detta om man ska tro sajten FotbollDirekt.se, som skriver att man varit i kontakt med svensken.

Detta eftersom Sebastian Eriksson är på väg att lämna för spel i Italien med Genoa.

Men det är inte bara Eric Smith som finns med på listan. Även Jakob Johansson kopplas ihop med en flytt till Blåvitt.

Dela inlägg
Fotbollsilly

Uppgifter: Simon Lundevall klar för ny klubb

Simon Lundevall har de senaste fem säsongerna spelat i Allsvenskan med Elfsborg - men inte längre. För nu rapporterar SportExpressen att han är på väg att göra klart med ny klubb.

Enligt tidningen handlar det om den indiska klubben North East United FC.

Lundevall ska enligt uppgifterna ha landat i Indien under onsdagen och ska skriva på ett kontrakt fram till och med mars, med option på ytterligare ett år, enligt Expressen.

31-åringen spelade 21 matcher i Allsvenskan under 2019 och bidrog med ett mål.

Dela inlägg