• Hem
  • Fotbollsilly
  • Fotbollsilly

Försvararen förlänger med BK Häcken

BK Häcken meddelar på sin officiella hemsida att man förlänger kontraktet med försvararen Godswill Ekpolo. 23-åringen har skrivit på ett kontrakt som gäller fram till och med 2021.

– Redan efter första träningarna visste vi att vi ville förlänga, han anpassade sig så snabbt till det vi gör, säger sportchefen Sonny Karlsson till hemsidan och fortsätter:

– Det var lite gambling, en klassisk videojugge på det sättet att vi egentligen inte hade scoutat honom men det vi såg och hans cv med så många år i Barcelonas akademi, gjorde att vi blev intresserade. Nu har vi sett saker vi inte visste innan - han är otroligt stark defensivt och väldigt bra i huvudspelet.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Uppgifter: Spansk storklubb vill värva från Juventus

Den 21-årige mittfältaren Rodrigo Bentancur har fått varierande speltid i Juventus denna säsong. Allt från att ha fått sitta bänk hela matchen och kortare inhopp till att vid få tillfällen få 90 minuter på plan.

Samtidigt finns det ett intresse. Från Spanien och Atletico Madrid.

Det är sajten Goal.com som skriver att klubben vill värva Bentancur, men ska ha fått nobben, då Serie A-klubben tror på sin spelare.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Tung smäll för Hammarby - borta resten av säsongen

Hammarby är mitt uppe i en toppstrid där viktiga platser till Europaspel nästa säsong står på spel. Men sista fem matcherna får man klara sig utan målvakten Johan Wiland som tvingas till operation.

– Johan har haft problem med sina axlar i flera år. I början av året gjordes en planerad operation i höger axel för att minska problemen och vi fick ett bra resultat. Dock har besvär i vänster axel uppstått som krävt åtgärder i samband med matcherna. Nu tvingas Johan genomgå en akut operation i vänster axel, och efter ingreppet är det viktigaste att Johan får lugn och ro så att axeln kan läka, så får vi ta sikte på nästa säsong, säger Hammarbys medicinskt ansvarige Mikael Klotz, till klubbens hemsida.

Förutom Wiland som varit en viktig faktor till klubbens framgång denna säsong, finns målvakterna Davor Blazevic och Benny Lekström i truppen.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Stjärnan på väg bort från IFK Norrköping

David Moberg Karlsson är inne på sin tredje raka säsong i IFK Norrköping sedan han värvades in från den danska klubben Nordsjälland. Det kan också bli hans sista för denna gång.

För nu ryktas stjärnan vara på väg bort och en försäljning i januari är högaktuell. Det är också en bra möjlighet för Norrköping att få betalt för 24-åringen som sitter på ett kontrakt över den kommande säsongen.

– Vi tittar på en försäljning i januari och Norrköping är införstådda med att David vill utomlands igen, avslöjar hans agent Per Jonsson för FotbollDirekt.se.

Denna säsong har det blivit åtta mål på 24 matcher i Allsvenskan och en försäljning på över 10-15 miljoner kronor är att vänta.

LÄS OCKSÅ: "Tror ingen har råd med Isak Pettersson"

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Uppgifter: Får sparken av IFK Göteborg

IFK Göteborg har gjort en mycket dålig säsong i Allsvenskan och nu skriver GP.se att klubben gör förändringar. Enligt tidningen får tränare Poya Asbaghi sparken och ersätts istället av Jonas Olsson och Hjalmar Jonsson som är verksamma inom klubben redan.

Men själv har han inte hört något om det GP skriver om, vilket han säger till GT.

– Jag har inte fått sparken och har inga ytterligare kommentarer, säger han till tidningen.

Dela inlägg: