Fotbollsilly - Senaste Silly Season Nyheterna för Fotboll
  • Hem
  • Fotbollsilly
Fotbollsilly

Alex Oxlade-Chamberlain förlänger med Liverpool

Nu står det klart att Alex Oxlade-Chamberlain förlänger sitt kontrakt med Liverpool. 26-åringen kom till klubben sommaren 2017 och har under sin tid gjort 35 matcher i Premier League för Liverpool.

Hur långt kontrakt mittfältaren har skrivit på framgår ej, däremot skriver man att det handlar om ett långtidskontrakt.

Förra säsongen höll skador honom borta från spel då det bara blev två ligamatcher. I helgen var han tillbaka i ligaspel då han fick speltid i bortamatchen mot Southampton. En match som Liverpool för övrigt vann med 2-1.

Dela inlägg
Fotbollsilly

OFFICIELLT: Ken Sema klar för ny klubb

Ken Sema tar ingen plats i Premier League-klubben Watford denna säsong och därför väljer man nu att låna ut mittfältaren.

Det är Serie A-klubben Udinese som tar in 25-åringen resten av säsongen.

Under sin första säsong i Watford gjorde Sema 17 matcher i Premier League.

Dela inlägg
Fotbollsilly

Pawel Cibicki klar för ny klubb

Pawel Cibicki gjorde en halv säsong i Allsvenskan med IF Elfsborg innan han återvände till sin engelska klubb Leeds.

Nu är han dock klar för ny klubb. igen.

För nu bekräftar ADO Den Haag att Cibicki ansluter till truppen.

Den holländska klubben ska ha en köpoption på 25-åringen som gjorde fem mål på 14 matcher i Allsvenskan denna säsong.

Dela inlägg
Fotbollsilly

Beskedet: Pär Hansson tvingas lägga av

Helsingborgs IF meddelar på sin officiella hemsida att målvakten Pär Hansson tvingas lägga av. Det är på grund av den nackskada han ådrog sig förra året.

– Det är inget beslut som växt fram. Det är inget beslut jag velat ta så jag har skjutit på det hela tiden men tillsammans med läkare som varit ärliga med att jag inte får ha sådana här symptom har det här beslutet tyvärr blivit verklighet, säger han i ett uttalande till HIF:s hemsida och fortsätter:

– Jag hade planer på att spela fotboll i ett par år till. Jag ville komma hem och hjälpa HIF till allsvenskan, vilket jag är tacksam över att jag fick göra, men jag hade tänkt spela i allsvenskan i ett par år innan jag själv skulle bestämma mig för att sluta

Dela inlägg
Fotbollsilly

Jordan Larsson: "Fanns andra alternativ"

Jordan Larsson lämnade IFK Norrköping för spel i ryska klubben Spartak Moskva. Där har det på två ligamatcher blivit cirka 160 minuter speltid - men hittills inget mål.

Dock har han varit med och vunnit bägge matcherna.

SportExpressen har pratat med anfallaren som pratar om bland annat livet i Ryssland.

– Jag gillar inte att sätta målsättningar utifrån hur många mål jag ska göra eller så, utan jag fokuserar bara på att göra det så bra jag kan och så får vi ta det därifrån, säger Larsson till SportExpressen.

Men Spartak Moskva var inte ensamma om att visa intresse för 22-åringen.

– Det fanns andra alternativ, vilka vill jag inte gå in på men det fanns. Det jag kände med just Spartak var att det var den klubben som ville ha mig allra mest och lade upp en plan som kändes bra, säger han till tidningen.

Dela inlägg
Fotbollsilly

Intresset ökar för Dina Islamovic

Intresset krig Dino Islamovic ökar och nyligen gick FotbollDirekt.se ut med uppgifter om att en klubb i Italien och norska klubben Rosenborg är intresserade av 25-åringen.

Nu skriver Östersunds-Posten att det handlar om Frosinone.

Båda klubbarna ska ha varit på plats och scoutat spelaren i den senaste matchen där Östersund förlorade med 4-1 borta mot Elfsborg.

Dela inlägg