• Hem
  • Fotbollsilly
  • Fotbollsilly

MFF-målvakten aktuell för Serie A-klubb

Under den förra säsongen var Marko Johansson utlånad till Trelleborgs FF i Superettan - nu är han på nytt utlånad till TFF och kommer denna säsong få chansen att spela i Allsvenskan. 

Men samtidigt finns det intresse från utlandet.
För enligt sajten gianlucadimarzio.com ska Serie A-klubben Roma ha koll på 19-åringen som förra säsongen spelade samtliga 30 seriematcher.

– Jag har inga kommentarer på det. Det får du i sådana fall ta med min agent. Jag har fullt fokus på Trelleborg nu och har inga andra tankar, så det får du ta med min agent, säger Marko Johansson till Fotbollskanalen.

Målvakten har ett kontakt med Malmö FF som sträcker sig till och med säsongen 2020.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Nils-Eric Johansson tvingas avsluta spelarkarriären

AIK meddelar på sin officiella hemsida att lagkaptenen Nils-Eric Johansson tvingas avsluta sin spelarkarriär på grund av ett hjärtproblem.
– Detta kommer att ta sin tid att hantera, men med hjälp från min familj, AIK och vänner är jag säker på att det kommer något positivt ur detta, säger Nils-Eric Johansson till klubbens hemsida.

Det var under den årliga hjärtundersökningen som man upptäckte en försämring hos 38-åringen.

– Detta kom verkligen som en chock. Det är ett mycket sorgligt besked och våra tankar finns hos Nisse och hans familj. Det finns givetvis något bra i att vi har upptäckt felet, men det är för tidigt att känna någon glädje över att våra rutiner fungerar på ett tillfredsställande sätt, säger sportchef Björn Wesström till hemsidan.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Mauricio Albornoz klar för klubb i Allsvenskan

Det blir spel i Allsvenskan även 2018 för Mauricio Albornoz - som nu skrivit på för IK Sirius. Mittfältaren kommer närmast från spel med AFC Eskilstuna och ansluter som bosman. Kontraktet gäller fram till 31 juli.

– Det känns kul, jag är glad att det blev den här lösningen, säger Albornoz till klubbens hemsida och fortsätter:
– Det var ungefär som jag misstänkte innan, att det var en fin grupp i en bra klubb med bra tränare. Att det var ordning och reda och inga problem att komma in i gruppen.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Två spelare i Östersund missar mötet med Arsenal

I kväll är det avspark mellan Östersunds FK och Arsenal på Jämnkraft Arena när första mötet av två i Europa League-slutspelet ska avgöras. 
Men hemmalaget får klara sig utan två spelare. Johan Bertilsson som håller till i anfallet och målvakten Andres Mills. 

För Östersunds-Posten säger ÖFK:s fysioterapeut Jenny Larsson så här:
- Johan (Bertilsson) rehabar fortfarande så att vi ska vara säkra på att han kan komma in i fullt spel med full kontakt längre fram. Andrew (Mills) har en överbelastning i ett knä, så det är de två som inte kan vara med. Alla andra kan vara med, mirakulöst nog, säger Jenny Larsson till tidningen.

Arsenal kommer till spel utan Pierre-Emerick Aubameyang som ej får delta och dessutom saknas Lacazette.

Avsparken sker klockan 19.00.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Hammarby värvar målvakt

Hammarby meddelar på sin officiella hemsida att målvakten Davor Blazevic är klar för klubben - närmast från spel med Assyriska.
Kontraktet gäller till en början fram till sista maj.

– Davor är en stabil målvakt och vi är väldigt nöjda med det vi har sett av honom här hos oss. När Johan Wiland nu ännu inte är redo efter sitt ingrepp i axeln är vi i behov av ytterligare en målvakt i truppen tillsammans Benny under Svenska Cupen, och i och med att Davor redan är väl inkörd i vår verksamhet blir det här en mycket bra lösning, säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson till klubbens hemsida.

Dela inlägg: