Fotbollsilly - Senaste Silly Season Nyheterna för Fotboll
  • Hem
  • Fotbollsilly
Fotbollsilly

OFFICIELLT: Anel Ahmedhodzic förlänger med Malmö FF

Malmö FF meddelar att försvararen Anel Ahmedhodzic förlänger med klubben. 21-åringen har skrivit på ett avtal som sträcker sig över säsongen 2023.

– Jag är väldigt glad att jag fått förtroende från klubben att förlänga ett år till. Malmö är hemmaplan för mig. Det är här jag har växt upp och det är här jag vill lyckas. Jag började i MFF:s fotbollsskola när jag var sex år gammal och kämpade mig upp genom ungdomslagen i tio år innan jag gjorde en liten utflykt till England, säger Ahmedhodzic till klubbens hemsida.

Dela inlägg
Fotbollsilly

Uppgifter: Djurgården kommer inte värva Ola Toivonen

Ola Toivonen har ryktas kunna återvända till Allsvenskan där både Malmö FF och Djurgården ska ha varit med i bilden. Men någon övergång till Stockholmsklubben ser inte ut att bli av.

Enligt FotbollDriekt.se drar man sig nu ut. Anledningen ska vara coronakrisen där men inte är redo att göra några större insatser just nu.

33-åringen har ett kontrakt med Melbourne Victory som löper ut i sommar.

Dela inlägg
Fotbollsilly

Malmö FF lånar ut Mathias Nilsson

Idag meddelar Malmö FF på sin officiella hemsida att man lånar ut målvakten Mathias Nilsson. Det handlar om en utlåning till division 1-klubben Lunds BK som sträcker sig över 2020.

– Mathias har tränat på bra i vår miljö och under målvaktstränare Jonnie Fedels ledning har han utvecklat många delar, bland annat spelet med fötterna. Han är en verbal målvakt som styr sin backlinje samtidigt som han är lugn och sprider trygghet, säger MFF:s sportchef Daniel Andersson till klubbens hemsida och fortsätter:

– Nu behöver han matchning på seniornivå och det hoppas vi att han kan få i Lunds BK som är en välskött förening med en duktig tränare.

Dela inlägg
Fotbollsilly

Lämnar Sirius - för spel i Superettan

Det blir ingen fortsättning i IK Sirius för anfallaren Henry Offia - nu har han skrivit på för Dalkurd i Superettan.

— Det känns väldigt bra att komma till Dalkurd. Jag hoppas kunna göra det bra här och jag hoppas kunna utvecklas ännu mer som fotbollsspelare här, säger Offia till klubbens hemsida.

20-åringen spelade åtta matcher i Allsvenskan förra säsongen.

Kontraktet sträcker sig över två år.

Dela inlägg
Fotbollsilly

Djurgården gör succé

Det var under lördagskvällen som Djurgården Fotboll och Djurgården Hockey tillsammans startade en insamling för att täcka upp för förlorade intäkter.

Och hittills har det blivit succé. 20 000 fiktiva biljetter har hittills blivit sålda - vilket innebär att man samlat in en miljon kronor.

Den totala summan som kommer in delas lika mellan DIF Fotboll och DIF Hockey.

Dela inlägg
Fotbollsilly

Uppgifter: Storklubben visar intresse för Milan Škriniar

Milan Škriniar har varit en nyckelspelar i Serie A-klubben Inter de senaste tre säsongerna och det har gjort att andra klubbar fått upp ögonen för försvararen.

Nu rapporterar bland annat spanska Sport att Real Madrid är intresserade av 25-åringen som denna säsong haft en notering på 24 Serie A-matcher.

Även Manchester City ska ha ett intresse i spelaren.

Dela inlägg