• Hem
 • Bettingsidor med Bank ID
Bettingsidor med bankid
Artikel

Bettingsidor med Bank ID

18 augusti 2020

År 2003 lanserades Mobilt BankID, en tjänst som skulle visa sig förändra mycket när det kom till utföranden på nätet. Bland annat har spelbolagen börjat ta del av tjänsten på senare år där vi kan använda BankID för både inlogg och verifiering.

Bettingsidor med BankID

 1. 100 % upp till 2000 SEK i oddsbonus

 2. 100 kronor som ett gratisspel

 3. Gratisspel upp till 500 SEK utan omsättningskrav på vinster

 4. 100 SEK gratisspel

 5. Få 120 kronor - som ett gratisspel på odds

  Åldersgräns 18 år | Gör din första insättning och få 100 kr. bonus | Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar | Min. insättning 100 kr. | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Klicka här för Regler och villkor

 6. 100% upp till 1000 SEK i oddsbonus

 7. Hämta hem upp till 1000 kronor i oddsbonus

 8. Uppemot 1000 kronor + free spins

 9. Få 100 SEK i Gratisspel

  18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

 10. 100 % upp till 1000 kronor eller 200 kronor som ett gratisspel

 11. Upp till 1250 SEK i spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 12. 500 kronor i oddsbonus + 100 free spins

  18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 6x omsättningskrav. Lägsta odds 1,90. Minsta insats 100 kr. Bonusen är giltig i 60 dagar.

 13. Hämta hem upp till 500 kronor i välkomstbonus

  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 6x omsättningskrav lägsta odds 1,80.

 14. 100 % upp till 500 SEK

  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 6x omsättningskrav. Lägsta odds 1,80.

 15. 100 % upp till 500 SEK som oddsbonus

 16. 100% upp till 1000 SEK

 17. Scandibet är nu TurboVegas

 18. Upp till 100 SEK återbetalning

 19. Få ett gratisspel med ett lågt minimumodds

 20. 100 % upp till 500 SEK som gratisspel!

 21. 500 kronor som ett riskfritt spel!

 22. Få 100 kronor i oddsbonus som ett freebet

 23. Spela utan avgifter i 60 dagar!

 24. Inte längre tillåtet för svenska spelare - spana in övriga bettingsidor

 25. 99 free spins utan omsättningskrav

Online Betting med Bank ID

Under många år har du som användare hos olika spelbolag varit tvungen att logga in med hjälp av din e-post och ett utvalt lösenord. Men under de senaste åren har utvecklingen tagit stora kliv framåt. Det innebär att det numera är betydligt smidigare och enklare att spela betting på nätet idag.

Nu kan du som har BankID komma igång snabbare än någonsin! Hos ett antal spelbolag loggar du in direkt med hjälp av BankID, helt utan registrering, medan du hos andra spelbolag med svensk licens använder BankID för att komma igång.

När du använder BankID för online betting kommer du ta del av många fördelar. Vi ska ge några exempel:

 • Komma igång snabbt
 • Betting utan konto
 • Verifiering direkt
 • Snabba uttag
Betta med BankID - kom igång

Så här använder du BankID när du ska spela på odds:

 1. Välj ett spelbolag från vår lista här ovan
 2. Klicka på “Hämta bonus”
 3. Välj “skapa konto”, fyll i ditt personnummer och “Öppna konto med BankID”

Det kan också stå “Spela här” och “Fortsätt med BankID”. Det kan helt enkelt variera lite mellan de olika spelbolagen.

Handlar det om ett spelbolag med “Pay and Play”, som exempelvis Speedybet, gör du följande:

 1. Tryck på “Hämta bonus”
 2. Klicka på “Spela” inne hos Speedybet
 3. Välj insats, bank och verifiera dig sedan med BankID
Casumo bettingsidor med Bank ID

Spela med BankID hos Casumo

Om Betting med Bank ID

BankID släpptes för första gången 2003 och är ett så kallat e-legitimation för dig som vill verifiera dig snabbt och säkert på nätet. Bland annat används tjänsten när man loggar in hos sin internetbank, men tjänsten finns också att använda för dig som spelar hos ett spelbolag med svensk licens.

 • Enkel registrering
 • Betting utan konto
 • Omgående verifiering
 • Snabba utbetalningar

Allt detta är möjligt tack vare BankID som sköter allt på ett mycket bra sätt! Men vill man ta del av snabba uttag krävs nästan alltid att man använder sig av Trustly, en betalningsmetod som samarbetar med BankID.

Om du ska spela direkt med BankID eller komma igång hos ett spelbolag med BankID, behöver du endast slå in ditt personnummer och din personliga kod. Numera behöver du alltså inte logga in med en e-post och eftersom BankID verifierar dig direkt behöver du inte skicka in några övriga dokument till spelbolaget.

Så här kommer du igång med BankID:

Bäst bettingsidor med Bank ID

När det kommer till bettingsidor med BankID finns det många alternativ att välja på. Det ena är bättre än det andra och vi ska givetvis försöka hjälpa dig att hitta det du är ute efter.

 • Erbjuder man en bonus?
 • Stort utbud på odds?
 • Snabba utbetalningar?

Innan vi kan utse vilka bettingsidor med BankID som vi tycker är bäst måste vi se efter vad man erbjuder. Delvis om man har en betting bonus, men också hur utbudet ser ut och hur snabba man är med uttag. En annan viktig ingrediens är hur hemsidan ser ut, både vid spel i mobilen och framför datorn.

Och vi har några favoriter!

Bäst bettingsidor med BankID

Unibet

100 kronor som ett gratisspel

Unibet är en av många bettingsidor som idag erbjuder BankID. Vi tycker att detta spelbolag har allt man kan önska när det kommer till utbud, funktioner och utseende på hemsidan. Dessutom har man en bonus och erbjuder också snabba uttag.


Casumo

100 SEK gratisspel

Även Casumo använder sig av BankID på sin hemsida och faktum är att detta spelbolag också har en bra bonus i jämförelse med konkurrenterna.


Snabbare

100 % upp till 1000 kronor eller 200 kronor som ett gratisspel

Snabbare är en annan favorit hos oss på Sportbloggare och det beror delvis på att man har en skön och lättanvänd hemsida. Trots att man inte har många år i nacken så är utbudet bra och likaså funktionerna där vi bland annat får ta del av livestreaming på många evenemang.


Betsson

500 kronor i oddsbonus + 100 free spins

Hos Betsson får vi ett bra utbud, en spelupplevelse i hög klass och en mycket hjälpsam och trevlig support. I det stora hela ett mycket bra spelbolag.

Hämta 500 SEK bonus

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 6x omsättningskrav. Lägsta odds 1,90. Minsta insats 100 kr. Bonusen är giltig i 60 dagar.


Läs även:

Unibet Bank ID - Så spelar du hos Unibet med ett mobilt Bankid

27 januari 2021

Unibet är ett spelbolag som ger spelarna möjlighet att använda sig av BankID, vilket är smidigt och enkelt. Det är dessutom tryggt och säkert. I den här artikeln ger vi dig mer ... Läs mer

LeoVegas Bank ID - Så spelar du hos LeoVegas med ett mobilt Bankid

1 februari 2021

LeoVegas är ett spelbolag som började satsa på BankID i ett tidigt skede. BankID ger många fördelar för spelarna. Inte inte rent säkerhetsmässigt. I den här artikeln ger vi dig ... Läs mer

Nordicbet Bank ID - Så spelar du hos Nordicbet med ett mobilt Bankid

11 februari 2021

Nordicbet utmärker sig inte bara med att ha ett imponerande brett oddsbud när det gäller exempelvis den svenska marknaden, utan har många andra fördelar. Inte minst det faktum att ... Läs mer

Fördelar med betting med Bank ID

Med en tjänst som BankID öppnas flera fördelar upp när du spelar betting på nätet och nu tänkte vi gå in lite närmare på vilka.

Betting utan konto

Den kanske största fördelen med användning av Bank-ID när du spelar betting på nätet är att du får möjlighet att spela betting utan konto. Istället för att skapa ett konto hos det aktuella spelbolaget - använder du helt enkelt BankID för inloggning.

Läs mer om:

Betting utan konto

23 mars 2020

Betting utan konto har på kort tid blivit populärt bland spelare och därför resulterat i att allt fler bettingsidor numera erbjuder denna valmöjlighet. I denna text går vi bland ... Läs mer

Verifiering direkt med BankID

Förr i tiden när du spelade på olika bettingsidor var du tvungen att verifiera dig i form av att du skickade in bild på exempelvis ditt körkort så att spelbolagen kunde få bekräftat att det verkligen var du som spelade.

Med BankID sker denna verifiering direkt. Eftersom ditt BankID-inlogg är kopplat till dig med personnummer och personlig kod får man det bekräftat direkt och du behöver inte alls tänka på att skicka in några dokument längre.

Ta del av snabba betalningsmetoder

Har du och spelar du med BankID kan du också ta del av snabba betalningsmetoder, både för insättning och uttag. Använder du exempelvis Trustly för insättning och uttag

Läs mer om:

Snabb betting

8 april 2020

Intresset för odds i Sverige är väldigt stort och vi märker att många föredrar enkel och snabb betting på nätet. Tack vare en fin utveckling bland spelbolagen är det just detta ... Läs mer

Betting bonus hos bettingsidor med Bank ID

Något vi har märkt när det kommer till betting på nätet är att det är många gånger som användaren vill ta del av en betting bonus och det är givetvis möjligt även fast du använder dig av BankID.

Men det är inte alla spelbolag som erbjuder en bonus idag! Vilka som gör det kan du enkelt se på våra listor som vi uppdaterar löpande med den senaste informationen.

Bonus hos bettingsidor med BankID

Casumo

100 SEK gratisspel

Casumo är en av få bettingsidor som idag erbjuder en bra bonus för dig som vill spela på odds och betting. Själva sidan är det heller inget fel på.


No Account Bet

100 % upp till 2000 SEK i oddsbonus

No Account Bet är ett av många spelbolag som erbjuder inlogg med BankID och i övrigt ett enkelt och samtidigt trevligt spelbolag. Brukar köra med schysta villkor på sin bonus för betting.


Casino med BankID

Är du intresserad av att spela casino med bankid så har du flertalet alternativ att välja på. Idag erbjuder mängder av nätcasinon i Sverige sina spelare möjligheten till casino med BankID, något som uppskattas av många.

Det finns egentligen ingenting negativt med att använda sig av casinon med BankID, det är tryggt och smidigt samtidigt som det erbjuder dig att spela casino snabbt.

Utbudet av casinospel är detsamma som hos casinon utan bankid, det enda som skiljer sig är att du loggar in med ditt mobila bank id istället för att skriva in användarnamn och lösenord. Dessutom slipper du tidskrävande registreringsprocesser.

Casino BankID - Sportbloggares favoriter

 1. Få 100 Freespins utan Omsättningskrav

  18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Free Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Free Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar. Läs fullständiga regler och villkor här.

 2. 100% upp till 2000 SEK

 3. Inkassera 100 freespins

 4. upp till 2000 kronor i casinobonus

 5. 200 freespins att hämta hem i casino bonus!

  18+ år. Behöver du se över dina spelvanor besök: Stodlinjen.se. Regler och villkor gäller.

 6. 2000 SEK i casino bonus!

 7. Inkassera 100 % upp till 5000 kronor + gratissnurr

 8. 100 % upp till 500 SEK i casinobonus + freespins

  18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 35x omsättningskrav. Freespins gäller Book of Dead. Minsta insats 100 kr. Bonusen är giltig i 60 dagar.

 9. 100 % upp till 500 kronor + freespins

  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Gäller för alla nya spelare. Anmälan krävs. 35x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

 10. 100 % upp till 500 SEK och freespins

  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller för alla nya spelare. 35x omsättningskrav. Anmälan krävs.

FAQ - Vanliga frågor och svar om bettingsidor med Bank ID

📱 Vilka bettingsidor har betting med Bank ID?

Alla spelbolag med svensk licens utom Bet365 och Interwetten har idag BankID.

💰 Avgifter med betting med Bank ID?

När du använder Bank ID finns inga avgifter, denna tjänst är helt gratis. Däremot kan spelbolag ta ut avgifter för insättningar, oavsett betalningsmetod. Ett tips är att kolla upp vad som gäller för det spelbolag du vill spela hos.

💯 Är Bank ID hos bettingsidor säkert?

Att använda Bank ID hos bettingsidor med svensk licens är säkert.

💨 Snabba insättningar och uttag med BankID?

Använder du Swish eller Trustly som betalningsmetod när du när gör insättning och uttag med hjälp av Trustly kan du ta del av snabba insättningar och uttag.

🏦 Vilka banker tillåter BankID

Du kan använda BankID om du har någon av följande banker:

 • Danske bank
 • Forex bank
 • Handelsbanken
 • Ica Banken
 • Länsförsäkringar
 • Nordea
 • SEB
 • Skandia
 • Sparbanken Syd
 • Swedbank
 • Ålandsbanken

👍 Fördelar med BankID hos Bettingsidor?

Bettingsidor med BankID kan erbjuda flera fördelar:

 • Snabb & smidig registrering
 • Omedelbara insättningar
 • Snabba uttag
 • Betting utan konto

👎 Nackdelar med BankID hos Bettingsidor?

Vi kan inte hitta några nackdelar med användning av BankID hos bettingsidor, bara fördelar där allt går mycket snabbare och smidigare.

Dela inlägg

Kommentera