• Hem
 • Sportbloggare
Sportbloggare

Bild från Bildbyrån

Anders Limpar vill se Jonas Thern i landslaget

Svenska landlanget är sig inte lik. Efter bara fyra poäng på sex matcher i Nations League väntar nu spel i tredjedivisionen - mot betydligt sämre motstånd framöver. Samtidigt är det många som ställer sig frågan om Janne Andersson är rätt person för att leda Sverige i fortsättningen.

Sverige fick bara med sig 1-1 i hemmamatchen mot Slovenien tidigare i veckan. Det innebar att svenska landslaget åkte ner en division i Nations League. Många har nu uttryckt sitt missnöje och vill få bort Janne Andersson från posten som förbundskapten. Skulle så bli fallet vet iallafall Anders Limpar vem han vill se som ersättare.

- Jag har min favorit klar och den här konstellationen skulle vara överlägsen, säger Anders Limpar till Bettingstugan.se och fortsätter:

- Om man tar Jonas Thern som förbundskapten. Med två assisterande tränare i Roland Nilsson och Jocke Björklund. Sen har man Kenneth Andersson som spelaransvarig. Den konstellationen är inte att leka med, de skulle göra stor succé. Jonas Thern är den bästa spelaren vi haft på 30-40 år och han har bevisat att han är en riktigt bra tränare.

Att sparka en tränare är inte alltid en lösning som innebära att det blir bättre. Om det är rätt väg för Sverige just nu?

- Det är alltid tragiskt när man sparkar en tränare. Jag tror ju på kollektivet. Det är aldrig en enskild persons fel. Men, nu har vi enormt duktiga unga spelare. Men vi får inte ut något. Då kan det vara dags för en förändring trots allt, säger Anders Limpar till Bettingstugan.se.

Sportbloggare

Bild från Bildbyrån

Spela Stryktipset med Sportbloggare

I helgen är det återigen dags för Stryktipset och på lördagens kupong hittar vi både matcher från Nations League och Superettan. Nu kan du vara med och spela med oss på Sportbloggare och detta gör du genom att köpa en andel på vår ombudssida.

Vill du vara med och spela Stryktipset? Då gör ni det på vår ombudssida där bland annat Anders Limpar och Mattias Folkesson erbjuder system.

Spela Stryktipset med Anders Limpar

Limpars Bredsida:

👉 15 andelar
💰 169 kr/st

Anders Limpar Stryktipset

Spela Stryktipset med Mattias Folkesson

Folkessons lilla:

👉 30 andelar
💰 86 kr/st

Stryktipset med Folkesson

Uppsnack Stryktipset

Lyssna när Anders Limpar och Mattias Folkesson snackar upp helgens Stryktips!

Sportbloggare

Bild: Svenska Spel

Spela Europatipset med Anders Limpar

Europatipset är tillbaka och i potten ligger 3 miljoner jackpot. Nu har du möjligheten att spela ihop med Anders Limpar som erbjuder två system till kvällens 13 matchen. Limpar kör även ett system till Topptipset som ni kan köpa in er på.

Landslagsuppehåll och hos Svenska Spel är det 3 miljoner jackpot på Europatipset ikväll! Vill du vara med och spela? Då kan du göra det ihop med Anders Limpar!

Limpars Bredsida

🎲 15 andelar
💰 169 kr/st

Limpars Bredsida

Limpars Offensiv

🎲 10 andelar
💰 571 kr/st

Limpars Offensiv

Spela Topptipset med Limpar

Limpars Måleri AB

🎲 10 andelar
💰 107 kr/st

Limpars Maleri AB
Sportbloggare

Bild från Bildbyrån

13 miljoner jackpot på Stryktipset

Stryktipset, lördag 29 augusti!

Nu i helgen är det 13 miljoner jackpot på Stryktipset och det finns därför all anledning att vara påläst för att öka sina vinstchanser och lyckas pricka in 13 rätt på kupongen.

Mötet mellan Arsenal och Liverpool i Community Shield är en av alla matcher på helgens Stryktips. Lägg även till en del intressanta mötet i Allsvenskan.

Helgens matcher på Stryktipset - 29 augusti:
 1. Arsenal - Liverpool
 2. AFC Eskilstuna - Sundsvall
 3. Trelleborg - Jönköping
 4. Öster - GAIS
 5. Kilmarnock - Dundee Utd
 6. Livingston - Ross County
 7. St.Johnstone - St.Mirren
 8. Haugesund - Vålerenga
 9. AIK - Häcken
 10. Hammarby - Kalmar
 11. Helsingborg - Djurgården
 12. Mjällby - Göteborg
 13. Malmö - Elfsborg

Inför varje helg kan du ta del av tips, analys & spelförslag från Victors Tips som går igenom samtliga 13 matcher på Stryktips-kupongen. Även Poolarn gör det samma hos Bettingstugan. Hans analys hittar ni HÄR!

Stryktipset andelar

Uppsnack Stryktipset

Lyssna på "Uppsnack Stryktipset" med Jonas Weimer och Robert Pettersson, som går igenom kupongen matcher och lyfter sina tankar och idéer.

Sportbloggare

Bild från Bildbyrån

Stryktipset med 10 miljoner jackpot

I helgen är det återigen dags att vässa pennan och göra sig redo för en ny omgång av Stryktipset. Lördagens kupong bjuder inte bara på matcher från bland annat Allsvenskan och Superettan, utan också en jackpot på hela 10 miljoner kronor.

Helgens matcher på Stryktipset - 22 augusti:
 1. GAIS - Örgryte
 2. Halmstad - GIF Sundsvall
 3. Ljungskile - Öster
 4. Sandviken - Haninge
 5. Sylva - Sollentuna
 6. Motherwell - Hamilton
 7. St. Mirren - Ross County
 8. Strömsgodset - Viking
 9. Mjöndalen - Rosenborg
 10. Elfsborg - Östersund
 11. Malmö - Falkenberg
 12. AIK - Helsingborg
 13. Varberg - Örebro

Så gör du din analys noggrann har du chansen att vinna mycket pengar om du lyckas pricka in kupongens samtliga 13 matcher denna helg!

Vill du ha tips & förslag till helgens Stryktips kan du alltid ta hjälp av Victors Tips som varje vecka går igenom kupongen till Stryktipset! Hans analys & förslag hittar ni HÄR!