• Hem
 • Sportbloggare
 • Sportbloggare

Sveriges bästa sida för speltips, Bettingstugan.se, har lanserats

Vår systersida Bettingstugan.se introducerade förra veckan en ny uppgraderad webbsida till alla er som har ett intresse för betting på sport. Denna kompletta hemsida för betting erbjuder er varje vecka speltips från dom populäraste sporterna runtom Europa samt speltips från dom mindre sporterna och ligorna.

Utöver speltips så kan du som läsare på Bettingstugan.se även bli upplyst med nödvändig information för att bli en bättre bettare. Nu finns en omfattande betting guide där du får möjlighet att lära dig allt från vad ett odds är till hur du bygger din egen spelmodell. Du kan dessutom ta del av spelbolagsrecensioner, bonusar, kampanjer eller information om kommande events. 

Bettingstugans experter 

I samband med att Bettingstugan uppgraderat sitt innehåll så har även ett nytt team av experter tillkommit. Dessa experter har blivit anställda med kravet att inte bara dela med sig vassa speltips utan även att kunna förmedla sin kunskap om sporten som dom rekar. ytterligare en anledning till att just dom tillhör Bettingstugans team är pga. deras breda kunskap inom betting. Bettingstugan är nämligen angelägna om att dela med sig av matcher med bäst spelvärde och odds. 

Idag erbjuder Bettingstugan experter speltips i följande sporter; 

 • Fotboll 
 • Ishockey 
 • Innebandy 
 • Schack 
 • E-Sport 

Läsartips

På Bettingstugan.se kan du ansöka om att skriva läsartips. Det innebär att du själv kan tipsa om ett bra odds eller en match. Så ansök om att skriva läsartips idag och visa att du är en skicklig spelare. 

Bettingstugan en komplett sida för betting 

Bettingstugan.se innehåller mycket mer än heta speltips. Den nylanserade versionen av Bettingstugan erbjuder även viktiga verktyg som du behöver för att ta din betting till en ny nivå. 

1. Bettingguider 

För att du ska ha möjlighet att blir framgångsrik med din betting så krävs det att du lägger ner tid och gör din läxa. Bettingstugan har därför skapat en guide där du får möjlighet att lära dig dom mest grundläggande delarna inom betting samt andra faktorer som är nödvändig när du bettar. Om du läser igenom dom olika guiderna på Bettingstugan kommer du få en bredare förståelse kring betting samt även öka dina chanser till att bli en framgångsrik spelare långsiktigt. Och det är ju vad målet med din betting är, att bli en vinnare. Bettingguiden är uppdelad i tre olika nivåer:

 1. Nybörjarguide
 2. Medelguide 
 3. Avancerad guide 

Nybörjarguide 

Denna nybörjarguide är skapad för er som är intresserade av att börja betta men som inte vet hur du ska gå tillväga. I nybörjarguiden kan du läsa om dom olika speltermerna som nämns i bettingvärdeln, vad som är ett bra odds, hur du väljer rätt spelbolag och mycket mer. 

Medelguide 

Bettingstugan medelguide är perfekt för er som kan dom grundläggande delarna inom betting men som har viljan att bli ännu mer påläst om ämnet. Läser du Bettingstugans medelguide så kommer du bland annat lära dig hur du skapar ett spreadsheet, räknar ut ditt ROI och använder dig av Bankroll Management. 

Avancerad Guide 

Den tredje och sista guiden på Bettingstugan är för er som bettar kontinuerligt och som har viljan att lägga ner tid på att bli en riktigt skicklig bettare. I den avancerade guiden får du chansen att lära dig olika strategier och system som är till din fördel när du bettar, men även information om hur du bygger din egen spelmodell eller hittar dom bästa spelbolagen. 

2. Spelbolagsrecensioner 

Bettingstugan har recenserat majoriteten av spelbolag för att hjälpa er att hitta det perfekta spelbolaget. Förutom omfattande information om dom olika spelbolagen så har Bettingstugan även rankat dom bästa spelbolagen för: 

 • Fotboll 
 • Tennis 
 • Hockey 
 • Livestream 
 • Livebetting 
 • Cash Out 

3. Bonusar & Kampanjer 

När du hittat det rätta spelbolaget är det dags att registrera ett konto. I majoriteten av fall kommer du då bli erbjuden någon typ av välkomstbonus av spelbolaget. Dom olika spelbolagen använder denna typ av bonus som ett sätt för att locka över kunder så i många fall kan dessa bonusar vara väldigt generösa. Har du redan ett konto kommer så behöver du inte vara orolig, bonusar delas även ut till er. Det som är viktigt när du använder dig av en bonus eller kampanj är att du är medveten om vad för olika regler och villkor som tillkommer. För att hjälpa dig att få en god översikt över vad som gäller så har Bettingstugan jämförts spelbolagens insättningsbonusar, gratisspel, matchade bonusar, gratisspel utan insättning samt massvis med andra bonusar och kampanjer som spelbolagen erbjuder.

Dela inlägg:
 • Sportbloggare

Sportresultat direkt i mobilen

Svenska fotbollsfans har de senaste åren fått ökade möjligheter att följa sport genom livescore, extra tv-sändningar och ett ökat utbud av sportsajter på nätet. Även tryckt press har fått ett litet uppsving när det kommer till att rapportera om fotboll från världens alla hörn. En av de faktorer som spelat stor roll för sportintresserade är Sveriges bästa målservice FlashScore.se som erbjuder sportresultat direkt i mobilen och surfplattan.

FlashScore med målservice

FlashScore erbjuder sin service via en app och en supersnabb hemsida där man ger dig som besökare en bred överblick över mängder av sporter och events. Ingen annan tjänst på den svenska marknaden är lika omfattande och klarar av att erbjuda snabb målservice och annan livebaserad information i samma utsträckning.

Exempelvis kan du enkelt följa fotbollsresultat från Premier League, se vad ställningen står i aktuella matcher från Allsvenskan eller hur tabellen ser ut för fotbollsligan i MLS. Även om fotboll är den största och bredaste sektionen så erbjuder man liveservice med statistik, resultat och referat från sporter som tennis, motorsport, cykling, golf, samt ishockey för att nämna några. Som enda svenska tjänst erbjuder man också liverapportering för vintersport.

100 % gratis att använda

Om du vill säkerställa att du aldrig mer missar ett mål som görs när ditt favoritlag spelar match, eller aldrig mer missa viktiga händelser i just din favoritsport så är FlashScore ett begrepp du ska lägga på minnet. Tjänsten är helt gratis att använda och det gäller oavsett om du surfar in till hemsidan eller om du använder appen som både fungerar på Android och på iOS-system.

Man har optimerat tjänsten genom att man ger dig som användare möjlighet att registrera ett gratis konto hos FlashScore. När du sedan är inloggad på kontot kan du favoritmarkera olika lag, sporter och enskilda idrottare för en mer personlig liveservice med resultat och livescore. Du får du pushnotiser och tillgång till liveresultat och målservice var du än befinner dig.

Låter det som en tjänst som skulle passa dig? Använd gärna FlashScore i kombination med artiklar från Sportbloggare. På så vis kanske du får all information du behöver om just ditt favoritlag?

Dela inlägg: