Tre punkter inför Norrköping - Hammarby
Tre punkter inför Norrköping - Hammarby

Tre punkter inför Norrköping - Hammarby

En av årets höjdpunkter när Hammarby kommer till Norrköping för match i Allsvenskan. Extra roligt med tanke på tabelläget där båda lagen är inblandade i en guldstrid ihop med AIK. Även Östersund är med där efter en stark upphämtning på slutet.

Till dagens match går vi igenom tre punkter.

  • Publiken

Det är slutsålt. Hammarby kommer med mycket folk och det innebär att det blir en bra kamp även på läktaren. Men den ska Norrköping vinna. På hemmaplan ska vi alltid vara dom som låter mest. Så är det bara.

Så är du på Curva Nordahl i kväll, sjung och ta i. Grabbarna på plan behöver höra oss alla. Det ska märkas vilka som spelar hemma!

  • Mer speltid på Jakobsen

Alexander Jakobsen är en fin fotbollsspelare som denna säsong inte fått speciellt mycket speltid. Oftast börjat på bänken. Mer speltid på honom. Det finns andra spelare som fått chansen utan att ha tagit den. Dags att släppa fram "Ronaldinho" mot Bajen.

  • Få stopp på "Djuret" och Hamad

Hammarby har två spelare som besitter fina kvalitéer. Jiloan Hamad och Nikola Djurdjic. Får man stopp på dessa två har man vunnit mycket. Två spelare som inte får ha allt för mycket utrymme hos gästerna. Djurdjic bra i straffområdet och Hamad kan både leverera mål och assist.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget