IFK-nytt » Allt om IFK Norrköping
IFK-nytt

Spelbolaget: Liten chans för Fransson & Pettersson

Alexander Fransson och Isak Pettersson är två nyckelspelare hos IFK Norrköping. Men hur ser chanserna ut att duon spelar Fotbolls-EM med Sverige nästa år?

Chanserna är små, enligt spelbolaget Unibet.

Att Fransson blir uttagen av Janne Andersson ger 12 gånger pengarna, medan en uttagning av Isak Pettersson betalt 15 gånger insatsen.

Övriga spelare från IFK Norrköping som finns med på listan är Christoffer Nyman, Simon Thern och Kalle Holmberg. Den sistnämnda lämnar dock klubben nu när hans kontrakt löper ut.

Spela på din favorit och kolla in alla spelare på listan HÄR!

Odds: Spelare att bli uttagna av Janne Andersson till Fotbolls-EM 2020
  • Alexander Fransson: 12.00
  • Isak Pettersson: 15.00
  • Christoffer Nyman: 17.00
  • Kalle Holmberg: 21.00
  • Simon Thern 31.00

Odds från Unibet

Dela inlägg
IFK-nytt

IFK Norrköping presenterar årets julklapp

Den som väntar på något gott väntar aldrig för längre! Årets julklapp är här, eller snart åtminstone. För den 25 november börjar försäljningen av årskort, detta meddelar IFK Norrköping på sin officiella hemsida.

Som vanligt har ni som haft årskort denna säsong, förtur på era platser till kommande säsong. Fram till och med 7 januari.

Och ni som haft årskort på Curva Nordahl kan skaffa årskort för 2020 för endast 995 kronor. Hur billigt som helst. Övriga 1295 kronor, även det ett bra pris!

All information ni behöver kring årskort för kommande säsong hittar ni HÄR!

Dela inlägg
IFK-nytt

Sead Haksabanovic målskytt i landslaget

Det blev speltid i EM-kvalmatchen mot England förra veckan och även idag, när Montenegro träningsspelade mot Vitryssland fick 20-åringen förtroende från start.

Redan efter nio minuter var man också i ledningen med 1-0. Och fem minuter senare, i den 14 minuten, utökades ledningen till 2-0. Målskytt den andra gången? Sead Haksabanovic.

Det blev totalt 77 minuter för Pekings West Ham-lån.

Och matchen då? Den slutade 2-0 till Montenegro.

Lovande framtid för denna grabb!

Dela inlägg
IFK-nytt

Peking i landslaget - blev målskytt

Det är många spelare som förknippas med IFK Norrköping som de senaste dagarna spelat i landslaget på flera håll.

Målskytt för Sverige

Vi fick se Sebastian Andersson inleda målskyttet för Sverige igår. 1-0-målet mot Färöarna var både skickligt och snyggt från anfallaren som till vardags håller till i tyska högstaligan med Union Berlin.

En match som till sist slutade 3-0.

Kristoffer Olsson, Mujo Tankovic och Ken Sema, som alla tre spelat i IFK Norrköpings ungdomslag fanns också på planen under kvällen.

Startplats för Simon Skrabb

En annan, Simon Skrabb, som till skillnad från spelarna ovan - spelar i Peking just nu, fick en plats i Finlands startelva under måndagen.

Skrabb fick 76 minuter på planen när Finland föll med 2-1 borta mot Grekland.

Lars Krogh Gerson given & Lead Haksabanovic fick chansen

I övrigt har Lars Krogh Gerson som vanligt varit given i Luxemburg där han spelat 90 minuter både mot Serbien och Portugal. Dock två förluster.

Och Sead Haksabanovic fick speltid i Montenegro. 73 minuter i matchen mot England, dock storförlust med 7-0.

Montenegro spelar för övrigt idag igen. Vänskapsmatch mot Vitryssland.

Dela inlägg
IFK-nytt

IFK-talangen målskytt för Island

Under lördagen slog IFK-talangen Isak Bergmann Johannesson till för Island U19 som är mitt uppe i ett kvalspel till Fotbolls-EM.

16-åringen fick se sina lagkamrater göra tre mål innan han själv satte ett mål som betydde 4-0 i matchen mot Grekland. Totalt fick han 72 minuter på planen i en match som slutade 5-2 till Island U19.

På tisdag väntar ny match. Då spelar Island mot Albanien.

Dela inlägg
IFK-nytt

Målvakten stänger inte dörren för Peking

De senaste två åren har Isak Pettersson varit given förstamålvakt i IFK Norrköping och så kommer det högst troligt att bli så länge han är kvar i klubben.

Bakom honom har man på slutet haft Andreas Vaikla som reserv och Gustav Jansson som tredjemålvakt.

Nu går kontraktet med Gustav Jansson snart ut och han stänger inga dörrar, men har inte någon diskussion med klubben just nu.

– Vi har inte fört några diskussioner än. Inget är klart för nästa år i alla fall. När kontraktet går ut är jag tillbaka på ruta noll kan man säga, säger Jansson till NT.se.

– Jag har inte stängt några dörrar alls, säger kommenterar han om framtiden.

Dela inlägg