Tre punkter efter matchen mot Örebro SK
Tre punkter efter matchen mot Örebro SK

Tre punkter efter matchen mot Örebro SK

Matchen mot Örebro SK slutade med seger, alla nöjda och glada. Här kommer tre punkter efter säsongens andra trepoängare i Allsvenskan 2019.

Alexander Fransson - 100 matcher i Peking

Stort grattis till Alexander Fransson som i och med matchen mot Örebro SK nu spelat 100 allsvenska matcher med IFK Norrköping. 25 år gammal och han fick dessutom fira detta med att bli målskytt och tre poäng hem till Peking.

Har och kommer vara extremt viktig på mittfältet i Norrköping denna säsong. Fortsätt som du gör, Frasse!

Extremt kul att se dig i IFK:s tröja, varje match!

Tredje matchen vi gör mer än ett mål

Målskyttet har varit en del av IFKs problem denna säsong.

  • Två mål mot Kalmar
  • Fyra mot Falkenberg
  • Två mål mot Örebro

Annars har man sex matcher där man inte gjort mer än ett mål. Det är på tok för dåligt om man vill vara högra upp än en mittenplacering i Allsvenskan.

Nu såg det lovande ut mot Örebro där man skapar väldet mycket. Men kommer det att fortsätta eller var det bara för att motståndet va just ÖSK? Vi får se.

Det studsade rätt - för en gång skull

Studsa rätt har man varit inne på tidigare. Rätt studs var också det man fick nu mot Örebro. Har ni inte sett Alexander Franssons mål än, gör det, så förstår ni vad som menas med att få bollen att studsa rätt.

Det är tur att Fransson får bollen precis innan han kan trycka dit 1-0. Kunde lika gärna hamnat någon annanstans. Nu får bollen studsa lite mer Pekings väg i fortsättningen också. Det behövs för att vinna jämna matcher, för sådana matcher kommer också.

Dela inlägg

Kommentera bloginlägg