• IFK-nytt
  • Kalle Holmberg fyra mål när IFK vann enkelt mot Syrianska
Kalle Holmberg fyra mål när IFK vann enkelt mot Syrianska

Bild från Bildbyrån

IFK Norrköping vann enkelt i träningsmatchen mot Syrianska. Segern skrevs till 6-0 och det var ett fullt rättvist resultat när flera unga spelare fick chansen för Peking.

---

IFK Norrköping kom till spel med ett ganska bra lag i U21-träningsmatchen mot Syrianska FC som kom till Östgötaporten med sitt Superettan-lag.

Hemmalaget spelade bra matchen igenom där Kalle Holmberg gjorde två mål i första halvlek. Men det var inte först i andra halvlek som det skulle lossna ordentligt.

Tidigt in på den andra halvleken hade man utökat till 3-0, 4-0 och så 5-0.

Sista målet, 6-0, från Pontus Almqvist, kom lite senare.

---

Kevin Alvarez.

Norrköping har hittat en bra spelare som kommer bli otroligt viktig, inte minst i offensiven där han kommer bidra med sina löpningar längst kanten. Idag fick vi se en löpning längst kanten och sedan ett bra inspel till Kalle Holmberg som säkert satte dit bollen. Ett liknande läge kom lite senare igen, en bra boll, men inget mål den gången.

Klart godkänd match från Alvarez för att vara sin första match. Verkar också ha ett bra huvudspel som en av sina styrkor.

Mycket spännande att följa framöver.

---

Ishaq Abdulrazaq.

17-åringen som tränat med IFK Norrköping senaste åren till och från gör en jättebra match. Gör ett mål och är väldigt nyttig både offensivt och defensivt med sitt slit.

Stark, snabb och teknisk spelare. Ett riktigt guldkorn som Norrköping hittat. Men inte först han blir 18 som han kan skriva på.