• Hem
  • IFK-nytt
  • IFK Norrköping vann hemma mot Jönköping Södra
IFK Norrköping vann hemma mot Jönköping Södra

I nästa vecka drar tävlingssäsongen i gång för IFK Norrköping som inleder med spel mot Helsingborgs IF i Svenska Cupen - men innan dess skulle en sista träningsmatch spelas. Jönköping Södra på Östgötaporten.

Första halvlek slutade 0-0 men i den andra halvleken fick Alexander Jakobsen in bollen bakom gästernas målvakt. 1-0 skulle också bli slutresultatet.

Jens Gustafsson, manager i IFK Norrköping, sas så här till klubbens hemsida efter matchen:
–Alla ger sitt yttersta. Vi fick 90 minuters bra genomkörare mot en motståndare som gör det väldigt svårt för oss – och det är vi glada för. Vi tror att vi kommer få möta liknande motstånd och den här formationen ofta i Allsvenskan, så det behöver vi bli bättre på.