IFK Norrköping föll mot Göteborg

IFK Norrköping föll hemma mot Göteborg med 2-1. Lars Krogh Gerson gav hopp när han kvitterade i första halvlek, men gästerna fick sista ordet.

Norrköping hade totalt en förlust i Allsvenskan på 22 matcher innan mötet mot Göteborg. Och 14 raka hemmamatcher utan förlust.

Dessa sviter försämrades efter denna kväll. Göteborg tog vara på sina chanser som dök upp och kunde åka hem med samtliga tre poäng.

Patrik Karlsson fick hål på Isak Pettersson redan efter tio minuter och Giorgi Kharaishvilli fick in segerbollen med sju minuter kvar av ordinarie speltid.

Detta va en match som Norrköping på förhand inte ska förlora. På hemmaplan måste man vara bättre och nu gäller det att steppa upp. Innan matchen hade man tagit åtta matcher på sju matcher och då blir det extra tungt att på hemmaplan lämna utan poäng.

Nu väntar Örebro i nästa match. Återstår att se vad man hittar på då. Men bättre än så här kan man.