Bajens stjärna missar matchen mot Peking

Efter 42 minuters spel i matchen mellan IFK Göteborg och Hammarby fick Nikola Djurdjic se det gula kortet. Hans tredje för säsongen och avstängning mot Peking var redan klar där och då.

Till slut skulle det även bli ett rött kort efter ett andra gula i 94:e minuten.

Positivt för Peking att 33-åringen missar. En nyckelspelare hos Bajen som denna säsong gjort fyra mål på tio matcher i Allsvenskan. Dock finns det andra bra spelare hos Norrköpings kommande motståndare, Muamer Tankovic till exempel, som går och gör en riktigt bra säsong i Allsvenskan för tillfället.

Samtidigt får man tillbaka försvararen Simon Sandberg som var avstängd nu senast.

Hammarby har annars ett bra facit på hemmaplan.

13 av 15 poäng där man endast tappat poäng mot Kalmar i en match som slutade 1-1 på Tele2 Arena.

Nästa vecka på måndag alltså, Hammarby borta.

Köp biljett redan nu och åk smidigt till matchen med Peking Fanz. Resa köper du HÄR!