• Mariestad BoIS har inte för avsikt att värva

Mariestad BoIS har inte för avsikt att värva

Mariestad BoIS kom trea i grundserien och efter fem omgångar in på AllEtan Norra är man ett av topplagen - närmare bestämt tvåa bakom Piteå HC, men med en match mer spelad än trean VIK Västerås.

En av anledningarna till framgången stavas Eddie Davidsson - som inför säsongen återvände till klubben efter tre säsonger i HockeyAllsvenskan.
– Eddie har betytt mycket för oss, både som spelare och ledare i laget. Han besitter en enorm skicklighet över hela banan och är en spelare som alltid producerar, säger klubbens sportchef Carl Johansson till Sportbloggare.com.

Men det är mer än en spelare som gjort att laget lyckas så bra hittills, Johansson förklarar:
– Att vi byggt en stomme av egna produkter. Vi har jobbat för att ha en bred trupp där samtliga formationer ska prestera i båda riktningar. God laganda och kvalité på träningar får jag nog säga som de saker som ligger bakom den goda inledningen.

Även fast säsongen kan bli lång, och att tuffare matcher kan komma, har klubben inte för avsikt att värva in någonting nytt.
– Man ska aldrig säga aldrig. Men just nu tror jag det gör mer onytta än nytta att plocka in någonting, avslutar Johansson.

Dela inlägg:

Kommentera inlägg