Stjärnduon kan lämna Hammarby i sommar
Stjärnduon kan lämna Hammarby i sommar

Stjärnduon kan lämna Hammarby i sommar

Hammarby har gått över förväntan och fått en drömstart på Allsvenskan. Det har också fått andra klubbar att få upp ögonen, inte minst på Jiloan Hamad som gjort stort avtryck.

Nu avslöjar Fotbolldirekt.se att Hamad, men även Björn Paulsen kan köpas loss från "Bajen". Jesper Jansson, sportchef i Hammarby, tror det blir svårt att behålla Hamad som denna säsong bidragit med fem mål och leder skytteligan i Allsvenskan.

– Det stämmer att den aktivitet vi ser just nu handlar om flera Bundesligaklubbar, bekräftar Jesper Jansson för FotbollDirekt.se.
– Han syns mycket för oss just nu och blir svår att behålla.

Jansson bekräftar även intresset kring mittbacken Björn Paulsen.

– Han har ju liksom ”Jille” hittat otroligt rätt den här våren. Ja, jag kan bekräfta att intresset är tydligt även kring Björn. Vi ser ju vilken aktivitet det är kring våra matcher på Tele2 och hur vi kontaktas via kanaler om framförallt Jiloan och Paulsen så här långt. Det är ju två namn som syns, även om vi har fler namn som också uppmärksammas, säger Jansson till Fotbolldirekt.se.

Hamad har ett kontrakt med Hammarby som går ut efter säsongen, medan Paulsen har ett kontrakt som sträcker sig över nästa säsong.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget