Peking-spelaren: "Bra läge att sälja i sommar"
Peking-spelaren: "Bra läge att sälja i sommar"

Peking-spelaren: "Bra läge att sälja i sommar"

Mittfältaren Simon Skrabb är inne på sin tredje säsong i IFK Norrköping och gör det bra för tillfället. Efter en fin inledning på Allsvenskan 2019 har han blivit belönad med spel i finska landslaget som vann EM-kvalmatchen mot Bosnien under förra veckan.

Nu tycker han att det snart är dags att börja röra på sig från Allsvenskan, men är medveten om att han måste prestera för att en flytt från Peking ska bli av.

- Det börjar vara aktuellt att röra på sig, men det gäller att prestera. Agenterna får sköta snacket mellan klubbar, men det känns som att det är ett bra läge för klubben att sälja i sommar eller i vinter, säger han till till Hufvudstadsbladet.

Har inte råd att stoppa spelare"

24-åringen har kontrakt med Norrköping till och med 2020 och ska Norrköping få bra betalt så är det vid detta eller nästa fönster en försäljning bör bli av.

– Det är en språngbräda ut i Europa. Väldigt många med stora planer kommer dit. Tack vare försäljningarna har klubben byggt upp en stark ekonomi, men man har inte råd att stoppa spelare. Då dör hajpen runt IFK ganska snabbt, säger Skrabb till den finska tidningen.

Dela inlägg

Kommentera bloginlägg