IFK Norrköping vill inte släppa Jordan Larsson
IFK Norrköping vill inte släppa Jordan Larsson

IFK Norrköping vill inte släppa Jordan Larsson

Efter ett trögt 2018 har Jordan Larsson fått det att lossna denna säsong. Sju mål på tio matcher i Allsvenskan gör att 21-åringen blir het när transferfönster öppnar upp igen.

Men IFK Norrköping vill hålla hårt i sin anfallare.

I en intervju med Fotbollskanalen.se berättar Jens Gustafsson att han gärna ser att Jordan Larsson blir kvar säsongen ut.

- Vi har haft en poängmässigt ganska tuff start på allsvenskan och det väntar ett Europa-spel framöver. Vi har för avsikt att jobba för att behålla de spelarna som finns i IFK. Vi har varit ganska generösa genom åren med det (att ”släppa” spelare). Men vi vill gärna ge det en rejäl chans det här året, säger managern Jens Gustafsson till sajten.

Även Jordan Larsson får frågor från Fotbollskanalen. Han säger att han trivs i Norrköping, men verkar samtidigt vara sugen på att komma utomlands igen.

- Just nu mår jag bra i Norrköping och fokuserar bara på det. Skulle det sen dyka upp intresse så får jag ta det därifrån. Mycket beror på vad det skulle vara för typ av intresse. Just nu har jag inte hört någonting och jag fokuserar bara på att göra det så bra som möjligt här. Jag trivs jättebra i Norrköping, säger han till Fotbollskanalen.

– Samtidigt känner jag ändå att om en så pass stor klubb (som skulle intressera spelare) kommer in i bilden så tror jag det blir svårt för Norrköping att behålla spelare som gjort det bra.

Kontraktet med Norrköping sträcker sig till och med 2020.

Dela inlägg

Kommentera bloginlägg