• Dragskott tippar lördagens SHL-matcher

Dragskott tippar lördagens SHL-matcher

Spela på SHL-matcher hos Svenska Spel

***

Luleå - Linköping

Matchtips: 1.

Odds från Svenska Spel:
1: 1.74 X: 4.30 2: 4.50

Luleås jakt på en befäst serieledning går vidare. LHF:s form är tämligen god; elva vinster i följd talar sitt tydliga språk. Linköping har mycket att jobba på efter fyra raka nederlag. LHF har 2-1 i inbördes möten, är grymt hemmastarka och har i grunden ett bättre lag. Tipset är att Luleå vinner igen. Mycket till följd av det starka försvarsspelet.

***

Djurgården - Mora

Odds från Svenska Spel:
1: 1.50 X: 5.25 2: 5.85

Matchtips: 1.

En match där Djurgården är stora favoriter. Dif har dock en hel del att bevisa efter fyra förluster på de fem senaste matcherna. Mora - som måste vinna för att hålla liv i streckstriden - har förvisso två nederlag på tre matcher, men är på gång i och med hemmavinsten mot Växjö nu senast. MIK har dessutom 2-1 i inbördes möten. Mora är dock ett uselt bortalag och lär inte stå emot stockholmarna på Hovet.

***

Frölunda - HV71

Odds från Svenska Spel:
1: 1.96 X: 4.25 2: 3.55

Matchtips: 1.

Returmöte i Göteborg. Frölunda jagar en snabb revansch efter den usla insatsen i går. Möjligheterna är goda. Västkustgänget är hemmastarka och grundkapaciteten är oerhört hög i allmänhet. Tipset utgörs av att Frölunda studsar tillbaka direkt genom att vinna redan under ordinarie speltid. Mycket tack vare lagets vassa forwardsbesättning.

***

Brynäs - Rögle

Odds från Svenska Spel:
1: 2.28 X: 4.20 2: 2.85

Matchtips: X.

En väldigt svårtippad sammandrabbning. Brynäs har visserligen sex förluster på de sju senaste matcherna, men är på rätt väg till följd av hemmasegern mot Malmö nu senast. Rögle - som hemmabesegrade Djurgården i den senaste matchen - är också på gång efter en tids motgångar. BIF har 2-1 i inbördes möten, men RBK vann när lagen möttes senast. Känslan är att skåningarna får med sig minst en pinne i dag.

***

Växjö - Färjestad

Odds från Svenska Spel:
1: 2.28 X: 4.10 2: 2.88

Matchtips: 1.

Växjö krigar om att befästa topp fyra-platsen, medan Färjestad kämpar för att utmana Luleå i jakten på serieledningen. Lakers har mycket att jobba på efter två nederlag på de tre senaste matcherna. Färjestad kan ståta med tre vinster i följd. FBK har dessutom 2-1 i inbördes möten. Växjö är emellertid seriens bästa hemmalag. Känslan är att hemmaplansfördelen avgör i dag.

***

Timrå - Malmö

Odds från Svenska Spel:
1: 5.05 X: 5.05 2: 1.58

Matchtips: 2.

En match där Timrå slår ur underläge. Inte minst med tanke på det minst sagt prekära avbräcksläget. Malmö har dessutom så mycket mer att spela för och har håvat in nio poäng på de fyra senaste matcherna. Lägg därtill att Redhawks har 3-0 i inbördes möten. Gästerna lär inte tappa en enda poäng i den här tillställningen.

***

Skellefteå - Örebro

Odds från Svenska Spel:
1: 1.97 X: 4.30 2: 3.45

Matchtips: 1.

En grymt viktig match för båda lagen. Skellefteå har prickat in formen. Fyra raka segrar imponerar. Örebro har blandat och gett på sistone. SKE har dessutom 2-1 i inbördes möten och i grunden ett bättre lag. Tipset är att västerbottningarna styr upp det här. Mycket tack vare lagets offensiva spetskompetens.

***

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100 

Dela inlägg:

Kommentera inlägg