• Dragskott tippar kvällens SHL-matcher

Dragskott tippar kvällens SHL-matcher

Örebro - Skellefteå

Matchtips: 2.

Odds från Nordicbet:
1: 2.85
X: 4.15
2: 2.23

Örebro jagar revansch efter fyra raka förluster. Skellefteå blir ett kraftprov. SKE har tagit två trepoängare i följd och gjort en bättre säsong än ÖHK hittills i allmänhet. Örebro är visserligen ett bra hemmalag, men västerbottningarna är bortastarka. Tipset är att Skellefteå styr upp det här. Delvis tack vare lagets offensiva spetskompetens på forwardssidan.

***

Rögle - Mora

Matchtips: 1.

Odds från Nordicbet:
1: 2.39
X: 4.55
2: 2.45

Sexpoängsmatch i bottenstriden. Rögle är mycket formsvaga (sex förluster i rad). Mora - som har åkt på två raka förluster - är också inne i en tung period. MIK vann när lagen möttes senast, men den matchen spelades i Dalarna. Tipset utgörs av att RBK tar revansch. Mycket till följd av hemmaplansfördelen.

***

Luleå - Färjestad

Matchtips: 1.

Odds från Nordicbet:
1: 2.55
X: 4.55
2: 2.33

En mycket oviss match. Luleå är inne i en riktigt bra trend. Fyra vinster på de fem senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Färjestad blir ett kraftprov. Serietvåan har vunnit tre av de fyra senaste matcherna. Värmlänningarna vann dessutom när lagen möttes senast. LHF var å andra sidan spelförande i två av tre perioder den gången. Känslan är att Luleå tar revansch inför hemmapubliken.

***

Karlskrona - Växjö

Matchtips: 2.

Odds från Nordicbet:
1: 4.15
X: 4.95
2: 1.68

Karlskrona jagar revansch efter fyra förluster på de fem senaste matcherna. Topplaget Växjö är stora favoriter i kväll. Lakers kan stoltsera med fem raka vinster och har ett mycket bättre lag i allmänhet. Lägg därtill att smålänningarna har 2-0 i inbördes möten och är bortastarka. Tipset är att Växjö vinner redan under ordinarie speltid.

***

Frölunda - Djurgården

Matchtips: 1.

Odds från Nordicbet:
1: 2.03
X: 4.35
2: 3.15

En väldigt svårtippad match. Frölunda har förlorat de två senaste matcherna. Djurgården föll förvisso nu senast borta mot Färjestad, men har vunnit fyra av de fem senaste bataljerna. Frölunda är dock ett rätt så bra hemmalag och har i grunden ett bättre spelarmaterial. Tipset utgörs av att göteborgarna drar det längsta strået i kväll.

***

Brynäs - HV71

Matchtips: 1.

Odds från Nordicbet:
1: 2.65
X: 4.35
2: 2.29

Brynäs har visserligen tre nederlag på de fyra senaste matcherna, men är på rätt väg i och med hemmavinsten mot Mora. HV71 - som hemmabetvingade Frölunda nu senast - är också på gång efter att ha haft det tufft i några matcher dessförinnan. HV vann när lagen möttes senast och har i grunden ett bättre lag. Brynäs är dessutom hemmasvaga. Känslan är emellertid att Gävle-gänget drar det längsta strået den här gången.

***

Malmö - Linköping

Matchtips: 1.

Odds från Nordicbet:
1: 2.18
X: 4.35
2: 2.85

En oviss sammandrabbning. Malmö har ett riktigt bra läge i kväll. Redhawks föll förvisso i den senaste SHL-matchen borta mot Skellefteå, men hade fem vinster i följd dessförinnan. Skadeläget är dessutom rejält förbättrat. Linköping - som kan ståta med fem vinster på de fem senaste matcherna - blir en ordentlig utmaning. LHC vann dessutom när lagen möttes senast. Tipset är emellertid att Malmö tar revansch i kväll. Delvis tack vare det starka målvaktsspelet.

Dela inlägg:

Kommentera inlägg