• Dragskott tippar kvällens SHL-matcher

Dragskott tippar kvällens SHL-matcher

Spela på SHL-matcher hos Svenska Spel

***

Mora - Linköping

Odds från Svenska Spel:
1: 2.77 X: 4.25 2: 2.25

Matchtips: 2.

Mora jagar revansch efter två raka förluster. Linköping - som har två vinster på tre matcher - blir en tuff utmaning. Inte minst med tanke på att LHC har plusstatistik på MIK den här säsongen. Mora vann å andra sidan när lagen möttes senast och ska på intet sätt räknas bort. MIK är dock ett mediokert hemmalag och Linköping har i grunden ett bättre lag. Känslan är att östgötarna drar det längsta strået i kväll. Delvis till följd av målvaktsspelet.

***

Brynäs - Luleå

Odds från Svenska Spel:
1: 2.67 X: 3.90 2: 2.45

Matchtips: 1.

Brynäs - som har tre vinster på fyra matcher - har ett riktigt bra läge i kväll. Luleå blir en tuff utmaning. LHF har vunnit tre av de fyra senaste matcherna och är ett riktigt bra bortalag. Norrbottningarna har dessutom 2-1 i inbördes möten. Luleå har å andra sidan av tradition haft det märkligt svårt i Gävle och känslan är att BIF - som vann när lagen möttes senast för några veckor sedan - styr upp det här. Mycket tack vare målvaktsspelet.

***

Djurgården - Timrå

Odds från Svenska Spel:
1: 1.40 X: 5.60 2: 6.80

Matchtips: 1.

Djurgården jagar revansch efter bortaförlusten mot Luleå. Mycket talar för att så blir fallet. Dif har vunnit tre av de fyra senaste matcherna och är hemmastarka. Timrå har dessutom åkt på fyra raka nederlag och är SHL:s sämsta bortalag. Lägg därtill att stockholmarna har 3-0 i inbördes möten. Djurgården lär inte tappa en enda poäng i kväll.

***

Rögle - Örebro

Odds från Svenska Spel:
1: 1.89 X: 4.30 2: 3.60

Matchtips: X.

Sexpoängsmatch i bottenstriden. Rögle föll förvisso nu senast borta mot Växjö, men har två vinster på tre matcher och Örebro är ett halvdant bortalag. ÖHK:s form är å andra sidan bra (två segrar på tre matcher) och Närke-laget vann det senaste mötet lagen emellan. RBK har emellertid 2-1 i inbördes möten och hemmaplansfördelen väger tungt. Känslan är att skåningarna får med sig minst en poäng den här gången. 

***

HV71 - Skellefteå

Odds från Svenska Spel:
1: 2.08 X: 4.05 2: 3.20

Matchtips: X.

En väldigt svårtippad sammandrabbning. HV71 har prickat in formen. Fem vinster i rad talar sitt tydliga språk. Skellefteå har mycket att jobba på efter två förluster på de tre senaste matcherna. SKE har dock 2-1 i inbördes möten och är ett bra bortalag. Känslan är att västerbottningarna får med sig minst en poäng, trots att HV71 är hemmastarka. Mycket till följd av lagets offensiva spetskompetens.

***

Malmö - Färjestad

Odds från Svenska Spel:
1: 2.50 X: 3.90 2: 2.62

Matchtips: X.

Ytterligare en tämligen oviss batalj. Malmö har åkt på två raka förluster. Färjestad kan ståta med tre vinster på de fyra senaste matcherna. FBK har dessutom 2-1 i inbördes möten. Skåningarna är dock hemmastarka och värmlänningarna är inte direkt något suveränt bortalag. Känslan är att Malmö får med sig minst en pinne inför hemmapubliken.

***

Frölunda - Växjö

Odds från Svenska Spel:
1: 2.29 X: 3.90 2: 2.87

Matchtips: 1.

Sexpoängsmatch i toppstriden. Frölunda jagar revansch efter tre raka nederlag. Växjö har visserligen förlorat fem av sex matcher, men är på gång i och med hemmavinsten mot Rögle nu senast. Göteborgarna har 2-1 i inbördes möten och Lakers har inte direkt rosat marknaden i bortaplanssammanhang. Tipset utgörs av att Frölunda drar det längsta strået.

***

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100 

Dela inlägg:

Kommentera inlägg