• Dragskott tippar kvällens SHL-matcher

Dragskott tippar kvällens SHL-matcher

Växjö - Malmö

Matchtips: 1.

Växjö jagar andra raka segern. Malmö blir ett kraftprov. Redhawks har överraskat inledningsvis och varit bättre än väntat. Det är framför allt bortaspelet som har varit starkt. Lakers har dock i grunden ett bättre lag och tipset är att smålänningarna styr upp det här redan under ordinarie speltid.

***

Luleå - Frölunda

Matchtips: 1.

Luleå har prickat in formen. Två vinster i följd talar sitt tydliga språk. Frölunda blir en rejäl utmaning. Göteborgarna har inlett serien på ett hyfsat sätt och grundkapaciteten är högre än LHF:s. Hemmaplansfördelen väger dock tungt för Luleå och känslan är att norrbottningarna drar det längsta strået. Mycket tack vare lagets solida defensiva form.

***

Mora - Färjestad

Matchtips: X.

En väldigt lurig match att tippa. Mora har åkt på två raka förluster. Färjestad har förvisso inlett serien på ett uselt sätt rent helhetsmässigt, men är på gång i och med hemmasegern mot topplaget Linköping nu senast. FBK har å andra sidan inte tagit en enda poäng på bortais och MIK svarade för en väldigt bra insats rent spelmässigt nu senast borta mot Timrå. Känslan är att masarna får med sig minst en pinne i kväll. Delvis tack vare lagets höga kapacitet på målvaktsfronten.

***

Rögle - Örebro

Matchtips: X.

Rögle jagar lagets första seger. Örebro blir en tuff utmaning. ÖHK är visserligen på nedgång, men serieinledningen har varit bra sett till förväntningarna på laget. Örebro är dessutom ett riktigt bra bortalag. RBK har dock en rätt så hög grundkapacitet - en minst lika hög kapacitet som ÖHK:s - och tipset är att skåningarna får med sig minst en poäng i kväll.

***

Linköping - Timrå

Matchtips: 1.

En match där Linköping är favoriter. LHC föll förvisso nu senast borta mot Färjestad, men har håvat in hela nio poäng på de fyra senaste matcherna och varit suveräna sett till helheten i serieinledningen. Timrå blir ett kraftprov. Tik har överraskat positivt inledningsvis och besitter ett enormt lagkollektiv. Linköping har emellertid inte tappat en enda poäng i hemmaplanssammanhang och har ett mycket bättre lag i allmänhet. Tipset utgörs av att östgötarna studsar tillbaka direkt genom att inkassera en trepoängare.

Dela inlägg:

Kommentera inlägg