• Dragskott tippar kvällens SHL-matcher

Dragskott tippar kvällens SHL-matcher

Rögle - Brynäs

Matchtips: X.

Odds från Nordicbet:
1: 2.80
X: 4.45
2: 2.18

En mycket oviss sammandrabbning. Rögle kan ståta med tre vinster på de fyra senaste matcherna. Brynäs blir ett stort kraftprov. Gävle-gänget har fem vinster i följd och ett bättre lag. Det står 1-1 i inbördes möten och är upplagt för en rysare. Brynäs är bra i bortaplanssammanhang och känslan är att BIF får med sig minst en poäng från Lindab Arena.

***

Växjö - Karlskrona

Matchtips: 1.

Odds från Nordicbet:
1: 1.38
X: 6.35
2: 6.45

Toppen mot botten i Vida Arena. En match som Växjö ska vinna under normala omständigheter. Lakers har visserligen varit ojämna på sistone, men gjort en betydligt bättre säsong än Karlskrona och kan ståta med ett vassare lag på alla fronter. Lägg därtill att KHK är formsvaga och ett uselt bortalag. Smålänningarna har dessutom 3-0 i inbördes möten. Växjö lär vinna redan under ordinarie speltid.

***

Färjestad - Djurgården

Matchtips: X.

Odds från Nordicbet:
1: 2.08
X: 4.35
2: 3.05

En tämligen oviss batalj. Färjestad - som har två vinster i följd - är på gång. Djurgården har mycket att bevisa efter fyra förluster på de fem senaste matcherna. Det står 2-1 i inbördes möten till FBK och värmlänningarna är rätt så bra på hemmaplan. Dif är dock ett hyfsat bortalag och känslan är att stockholmarna får med sig minst en pinne från den här tillställningen. Mycket tack vare lagets defensiva övertag.

***

Malmö - Luleå

Matchtips: 1.

Odds från Nordicbet:
1: 1.89
X: 4.55
2: 3.45

En match där Malmö är relativt stora favoriter. Redhawks har håvat in sex vinster i följd. Luleå är formsvaga (tre raka förluster). Malmö vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. LHF vann förvisso när lagen möttes i Skåne senast, men Malmö hade ett spelövertag den gången. Skåningarna är dessutom ett bra hemmalag och Luleå har inte direkt rosat marknaden i bortaplanssammanhang. Tipset är att Malmö styr upp det här.

***

HV71 - Frölunda

Matchtips: 1.

Odds från Nordicbet:
1: 2.14
X: 4.25
2: 2.95

Sexpoängsmatch i topp fyra-striden. HV71 är formsvaga (två förluster på de tre senaste matcherna). Frölunda blir en tuff utmaning. Göteborgarna kan ståta med fyra vinster på de fem senaste matcherna. Jönköpingsgänget har dock 2-0 i inbördes möten och känslan är att hemmaplansfördelen kommer betyda en del i kväll. Tipset är att HV71 styr upp det här. Mycket tack vare lagets vassa forwardsbesättning.

***

Linköping - Mora

Matchtips: 1.

Odds från Nordicbet:
1: 1.54
X: 5.25
2: 5.05

En match där Linköping är stora favoriter. LHC har förvisso två nederlag på de tre senaste matcherna, men är på stark uppgång i och med bortavinsten mot Skellefteå nu senast. Mora föll nu senast hemma mot Brynäs, men har trots allt tagit sex poäng på de tre senaste matcherna. Masarna är emellertid bortasvaga och Linköping är ett riktigt bra hemmalag. Östgötarna vann dessutom när lagen möttes senast. Tipset utgörs av att LHC drar det längsta strået igen.

Dela inlägg:

Kommentera inlägg