• Dragskott tippar kvällens SHL-matcher

Dragskott tippar kvällens SHL-matcher

Skellefteå - Mora

Matchtips: 1.

Odds från Nordicbet:
1: 1.37
X: 6.50
2: 6.50

En match som Skellefteå ska vinna under normala omständigheter. SKE har två förluster på de tre senaste matcherna, men är på rätt väg i och med bortavinsten mot Rögle nu senast. Mora har inte varit framgångsrika rent helhetsmässigt de senaste veckorna, men är - precis som Skellefteå - på rätt väg (hemmavinst mot Djurgården). Skellefteå vann dock när lagen möttes senast och MIK är ett dåligt bortalag. Västerbottningarna lär håva in tre poäng.

***

Örebro - Malmö

Matchtips: X.

Odds från Nordicbet:
1: 2.34
X: 4.15
2: 2.65

En väldigt svårtippad match. Örebro har fem nederlag på de sex senaste matcherna, men är på uppgång till följd av hemmavinsten mot HV71. Malmö har inkasserat sex poäng på de tre senaste matcherna. Redhawks föll förvisso när lagen möttes senast, men har i grunden ett bättre spelarmaterial. Skåningarna är dessutom rätt så bra i bortaplanssammanhang. Tipset är att Malmö får med sig minst en pinne från Behrn Arena, trots att ÖHK är ett bra hemmalag.

***

Djurgården - Linköping

Matchtips: X.

Odds från Nordicbet:
1: 2.13
X: 4.35
2: 2.95

Djurgården föll förvisso nu senast borta mot Mora, men har tre vinster på de fyra senaste matcherna. Linköping har förlorat två av de tre senaste bataljerna. LHC vann dock det senaste mötet lagen emellan. Dif är å andra sidan ett oerhört bra hemmalag. Det skiljer ytterst lite mellan dessa lag och känslan är att matchen inte avgörs under ordinarie speltid.

***

Färjestad - Växjö

Matchtips: 2.

Odds från Nordicbet:
1: 2.24
X: 4.55
2: 2.65

Tungviktsmöte i Löfbergs Arena. En tämligen oviss match. Det står 1-1 i inbördes möten. Färjestad har vunnit fem av de sex senaste matcherna. Växjö har åkt på två raka förluster, men gjort en bättre säsong än FBK hittills rent helhetsmässigt. Lakers är dessutom ett väldigt bra bortalag. Känslan är att smålänningarna styr upp det här. Delvis till följd av det vassa målvaktsspelet.

***

Frölunda - Karlskrona

Matchtips: 1.

Odds från Nordicbet:
1: 1.50
X: 5.55
2: 5.25

Karlskrona är ett lag som Frölunda ska vinna mot på hemmaplan alla dagar i veckan. Göteborgarna vann det senaste mötet lagen emellan och har ett mycket bättre lag. Västkustgänget har i och för sig två raka förluster, men KHK har förlorat större delen av matcherna de senaste veckorna. Karlskrona är dessutom ett uselt bortalag. Frölunda lär vinna redan under ordinarie speltid.

***

Luleå - Brynäs

Matchtips: 1.

Odds från Nordicbet:
1: 2.08
X: 4.55
2: 2.95

Säsongens första möte lagen emellan. Luleå är formstarka; tre trepoängare i följd talar sitt tydliga språk. Brynäs kan ståta med fyra raka trepoängare. Gävle-gänget är dessutom ett bra bortalag. LHF har dessutom skadeproblem. Luleå är å andra sidan hemmastarka och känslan är att norrbottningarna styr upp det här. Delvis tack vare det starka målvaktsspelet.

***

Rögle - HV71

Matchtips: 2.

Odds från Nordicbet:
1: 2.96
X: 4.55
2: 2.08

En tämligen oviss match. Rögle har visserligen inte direkt imponerat rent resultatmässigt på sistone, men har visat en hel del positiva spelmässiga tendenser. HV71 har mycket att jobba på efter två torskar på de tre senaste matcherna. Smålänningarna vann dock när lagen möttes senast och har ett bättre lag. Tipset utgörs av att HV71 drar det längsta strået. Delvis till följd av det defensiva övertaget.

Dela inlägg:

Kommentera inlägg