• Dragskott tippar kvällens SHL-matcher

Dragskott tippar kvällens SHL-matcher

Luleå - Rögle

Matchtips: 1.

Odds från Nordicbet:
1: 1.40
X: 5.55
2: 6.95

Luleå jagar lagets första trepoängare. Möjligheterna är mycket goda. Det har stundtals sett riktigt, riktigt bra ut rent spelmässigt i serieinledningen. Rögle har bara tagit tre poäng på sex matcher och LHF - som får tillbaka både Niklas Olausson och Johan Harju, samtidigt som Robin Kovacs gör debut - kan ståta med ett bättre lag. Allt annat än tre Luleå-poäng i kväll vore oväntat.

***

Örebro - Mora

Matchtips: 1.

Odds från Nordicbet:
1: 1.75
X: 4.60
2: 4.00

En match där Örebro - som har inlett oväntat starkt - är favoriter. Formen är synnerligen god. Tre segrar i följd talar sitt tydliga språk. Mora ska dock på intet sätt räknas bort. MIK är på gång i och med hemmatrean mot HV71. ÖHK har dock i grunden ett bättre lag och tipset är att Närke-gänget styr upp det här. Delvis med tanke på lagets starka forwardsbesättning.

***

Djurgården - Färjestad

Matchtips: X.

Odds från Nordicbet:
1: 2.40
X: 4.15
2: 2.55

En tämligen svårtippad sammandrabbning. Två lag som har inlett seriespelet på ett väldigt bra sätt möts. Djurgården kan stoltsera med fyra raka trepoängare. Färjestad har bara förlorat en av sju matcher. Dif är obesegrade på hemmais, men känslan är att FBK får med sig minst en poäng från den här matchen. Delvis till följd av lagets offensiva övertag.

***

Linköping - Malmö

Matchtips: X.

Odds från Nordicbet:
1: 2.23
X: 4.35
2: 2.75

En mycket oviss sammandrabbning. Linköping har mycket att bevisa efter två raka förluster. Malmö - som har förlorat tre av de fyra senaste SHL-matcherna - är också inne i en tuff period. Redhawks är visserligen bortasvaga, men LHC har å andra sidan inte direkt övertygat på hemmaplan. Tipset är att matchen inte avgörs under ordinarie speltid.

***

Frölunda - HV71

Matchtips: 1.

Odds från Nordicbet:
1: 2.13
X: 4.35
2: 2.95

Frölunda - som varit ojämna på sistone - har mycket att bevisa. HV71, som föll borta mot Mora i den senaste SHL-matchen, har också en hel del att bevisa. Det är upplagt för en rysare i Göteborg. HV71 har ett bättre lag, men Frölundas hemmaplansfördel väger tungt. Känslan är att västkustgänget drar det längsta strået. Mycket tack vare lagets höga defensiva kapacitet.

***

Brynäs - Skellefteå

Matchtips: 2.

Odds från Nordicbet:
1: 2.40
X: 4.25
2: 2.50

Brynäs jagar revansch efter bortaförlusten mot Färjestad. Möjligheterna är goda. BIF har håvat in sex poäng på de tre senaste matcherna och grundkapaciteten är hög. Skellefteå blir en rejäl utmaning. SKE kan ståta med två raka vinster och har gjort en bättre säsong än Gävle-gänget så här långt. Känslan är att Skellefteå håvar in full pott. Delvis med tanke på lagets spetskompetens på forwardssidan.

Dela inlägg:

Kommentera inlägg