Djurgården hänger på topplagen efter ny seger

Efter en mindre bra period där Djurgården endast tog två poäng på fyra matcher är man nu tillbaka i bättre form.

Idag kom tredje raka segern då man besegrade Östersunds FK på hemmaplan med 3-1.

Dock så hamnade man i ett tungt underläge i den 19:e minuten. Men svaret kom i slutet på den första halvleken, två gånger om. Jonathan Ring 1-1 och Jacob Une-Larsson med 2-1 när klockan var inne på tredje tilläggsminuten.

Djurgården gjorde ett byte i andra halvlek.

Astrit Ajdarevic ut - Niclas Bärkroth in. Bärkroth assisterade bara några minuter senare till 3-1-målet som också blev slutresultatet. Ännu en gång är det Jonathan Ring som är sist på bollen.

Nu klättrar Djurgården och befinner sig på en tredjeplats i Allsvenskan. Ovanför finns IFK Göteborg med samma poäng (21 poäng på 11 matcher) och Malmö FF med tre poäng fler, 24 poäng.

Så just nu: Djurgården bäst i Stockholm!