• Hem
  • Det blev ingen favorit i repris
Det blev ingen favorit i repris

Svenska Cupen har dragit igång och för Degerfors del så kunde det inte börjat sämre. Så långt ifrån förra årets vinst med 2-1 som det går att komma. 6-0 till Djurgården och Rödvitt hade inte en chans. Två farliga frisparkar i första halvlek varav en i stolpen och en hyfsad chans i andra akten..det var allt värmlänningarna lyckades prestera framåt.

Bakåt presterades ingenting för bortalaget. Ett virrigare försvar får man leta efter plus en målvakt som var ruskigt osäker. Nu ska sägas att Erik Lindell och Jonas Olsson saknades.

För en vecka sedan så dominerade Rödvitt dom första 30 minuterna borta mot Örebro. Förklara det den som kan.

Varför skickar DIF bort sina löften så lätt. Tänker såklart på Oskar Klasson, Erik Sachs och Kevin Gustavsson Stolpe. Tjänstefel de luxe och över mitt förstånd att spelare som nästan är uppväxta på Stora Valla skickas bort så lätt.

Att Patrik Werner valde Oliver Ekroth före Erik Sachs för den fysiska biten har vi förstått. Nu återstår bara att se..

Detta med Miskic är en gåta och varför satsa vidare på en skadebenägen Alexander "Nutt" Andersson när Kevin fanns där..?