Topptipset
Artikel

Topptipset

27 maj 2020

Topptipset är ett roligt och underhållande poolspel hos Svenska Spel som går ut på att tippa rätt på åtta fotbollsmatcher med hjälp av 1x2. Precis som övriga poolspel kan du ta hjälp av halvgarderingar och helgarderingar, men behöver pricka rätt på samtliga åtta matcher för att vinna.

Topptipset tips

Spela Europatipset med Anders Limpar

3 september 2020

Europatipset är tillbaka och i potten ligger 3 miljoner jackpot. Nu har du möjligheten att spela ihop med Anders Limpar som erbjuder två system till kvällens 13 matchen. Limpar ... Läs mer

Topptipset » Måndag 31/8 » Analys & Tips!

30 augusti 2020

Mixad påse är inte ovanligt på måndagar. Superettan, Eerste Divisie och irländska First Division ger insikt i andraligor medan resten är från de högsta höjderna i Irland, Mexico ... Läs mer

Spela Topptipset tillsammans med Sportbloggare

Vi som arbetar på Sportbloggare.com har ett stort intresse för sport och inte minst fotboll. Så varje gång Svenska Spel erbjuder spel på Topptipset erbjuder vi andelsspel till detta poolspel.

Ni som vill vara med och spela Topptipset med oss kan göra det genom att köpa en andel på vår andelssida. Där hittar ni system från olika spelläggare, i olika storlekar.

Så hittar ni oss på Svenska Spel
 1. Logga in med BankID hos Svenska Spel
 2. Klicka på “Spela Tillsammans” och sök på “Bettingstugan”
 3. Hitta en andel till Topptipset & köp

Vinster på Topptipset från Sportbloggare

Tips Topptipset från Sportbloggare

Inför utvalda omgångar av Topptipset kan ni läsa tips och analys som är kopplade till kupongens åtta matcher. Vi går igenom alla matcher var för sig, delar med oss av vilket lag vi tror är en säker spik och vilket lag vi tror kan skrälla. Sedan kan ni också ta del av spelförslag i form av två olika system som kostar olika mycket. Ett bra och smidigt sätt om du själv inte har tid att sätta dig in i matcherna.

Tips Topptipset

Spela Europatipset med Anders Limpar

3 september 2020

Europatipset är tillbaka och i potten ligger 3 miljoner jackpot. Nu har du möjligheten att spela ihop med Anders Limpar som erbjuder två system till kvällens 13 matchen. Limpar ... Läs mer

Topptipset » Måndag 31/8 » Analys & Tips!

30 augusti 2020

Mixad påse är inte ovanligt på måndagar. Superettan, Eerste Divisie och irländska First Division ger insikt i andraligor medan resten är från de högsta höjderna i Irland, Mexico ... Läs mer

Förslag Topptipset

Spelar ni Topptipset och vill ta del av ännu mer förslag till de åtta matcherna som finns på kupongen? Då kan ni alltid gå in hos Bettingstugan.se som erbjuder tips, analys och förslag till Topptipset. Där kan ni också läsa speltips, kanske matcher som finns på omgångens Topptips.

Så spelar du Topptipset

Innehållet på Topptipset är åtta matcher och din uppgift som spelare är att tippa rätt på samtliga matcher som finns på kupongen. När du tippar fyller du i antingen 1 (Hemmaseger), X (Oavgjort) eller 2 (Bortaseger).

Varje match måste ha minst ett val och om du vill öka dina vinstchanser kan du spela med både halvgardering och helgardering. Samtidigt som du ökar din vinstchans, så kostar ditt spel mer än om du bara skulle spela en enkelrad.

Vad kostar det att spela Topptipset?

När du spelar Topptipset så kostar varje rad 1 krona/styck. Det innebär att en enkelrad kostar 1 kronor och om du väljer att använda halvgarderingar och helgarderingar så blir det dyrare.

Ett system med tre halvgarderingar och två helgarderingar bildar 72 unika kombinationer, 72 rader alltså, vilket innebär att ett sånt system skulle kosta dig 72 kronor att spela.

Spela Topptipset via Svenska Spel
 1. Gå in på Svenska Spel
 2. Logga in och verifiera dig med BankID
 3. Klicka på “Spel” och välj “Topptipset”
 4. Skapa ditt system och lämna in

Topptipset Spelstopp

Eftersom Topptipset är ett poolspel hos Svenska Spel som går att spela både vardagar och helger är det olika tider när det kommer till spelstopp. Men som grundregel har Svenska Spel att alltid ha spelstopp en minut före den första matchen på kupongen startar. Så det är den tiden du bör förhålla dig till om du spelar Topptipset själv.

Vill du däremot spela andelsspel med oss på Sportbloggare bör du köpa din andel i god tid innan, minst 15 minuter innan spelstopp.

Resultat Topptipset

Det som är mest spännande med att spela Topptipset och andra poolspel hos Svenska Spel är att följa resultaten och utvecklingen i både matcherna och utdelningen som påverkas utefter hur det går för kupongen man lämnat in.

På Svenska Spel kan vi både se aktuellt resultat och aktuell utdelning för 8 rätt.

Rätta Topptipset hos Svenska Spel

När matcherna är över kan du rätta din kupong hos Svenska Spel där du både kan se antal rätt och hur mycket du vunnit om du lyckas pricka in alla åtta rätt på Topptipset.

 1. Klicka HÄR!
 2. Välj datum och se resultat

Där kan ni se hur varje match på kupongen slutat, utdelning och hur många system som vunnit.

Topptipset Utdelning

Om du vill ta del av utdelningen på Topptipset behöver du ha rätt på samtliga åtta fotbollsmatcher som finns på kupongen. Då är du med och delar på 70% av omsättningen ihop med alla andra som lyckas få åtta rätt under samma omgång.

Exempel:

Om omsättningen är 1 miljon kronor kommer alla med åtta rätt på topptipset få dela på 700.000 kronor. Det skulle innebära 50.000 kronor i vinst om 14 personer lyckas pricka in rätt på alla matcher.

Extrapengar på Topptipset

Med jämna mellanrum slänger Svenska Spel in extrapengar på Topptipset. Dessa extrapengar kan variera, men vanligtvis handlar det om 100.000 kronor. Det bidrar till en högre utdelning vilket alltid är välkommet.

Om Topptipset

Topptipset är ett poolspel hos Svenska Spel som lanserades under 2007. På kupongen hittar vi åtta fotbollsmatcher och du som spelare har som uppgift att med hjälp av 1x2 tippa rätt på samtliga matcher för att vinna.

Du fyller i 1 för hemmaseger, X för oavgjort och 2 för bortaseger.

Till skillnad från Stryktipset och Europatipset så är Topptipset ett ganska litet poolspel hos Svenska Spel där omsättningen inte är lika hög och heller inte vinstsummorna. Men samtidigt ett spel som du kan vara med och spela flera gånger i veckan.

FAQ - Frågor & svar om Topptipset

⚽️ Hur spelar jag Topptipset?

 1. Logga in på Svenska Spel
 2. Välj “Spel” och sedan “Topptipset”
 3. Fyll dina val med hjälp av 1x2 och lämna sedan in din kupong

Läs mer om Topptipset

🤷‍♂️ Hur spelar jag Topptipset med Sportbloggare?

Vill du spela Topptipset med oss på Sportbloggare kan göra det genom att köpa en andel på vår ombudssida. Andelarna hittar ni HÄR!

Läs mer om Topptipset

🖋 Hur rättar jag Topptipset?

 1. Klicka HÄR!
 2. Välj “Resultat” uppe i menyn & klicka på Topptipset
 3. Välj sedan datum

Läs mer om Topptipset

🔝 Vart finns tips till Topptipset?

Är ni ute efter tips till Topptipset kan ni gå in på Bettingstugan.se som erbjuder tips & analys inför varje omgång av Topptipset.

Läs mer om Topptipset

❓ Vilka matcher är på Topptipset idag?

Klicka HÄR för att se vilka matcher som är med på dagens kupong av Topptipset.

Läs mer om Topptipset

💰 Vad kostar det att spela Topptipset?

Kostnaden för att spela Topptipset beror på vilket system du väljer att spela. Varje rad kostar 1 kronor och desto fler halvgarderingar och helgarderingar som du väljer - desto dyrare blir det.

Läs mer om Topptipset

🤔 Hur vinner man på Topptipset?

Du vinner på Topptipset genom att pricka rätt på samtliga åtta matcher.

Läs mer om Topptipset

💯 Kan man helgardera alla matcher på Topptipset?

Nej. Svenska Spel tillåter som mest sju helgarderingar och en halvgardering när du spelar Topptipset - ett spel som kostar 4374 kr att placera.

Läs mer om Topptipset

Dela inlägg

Kommentera