Oddset Svenska Spel
Artikel

Oddset

4 juni 2020

Oddset är det spel där du som kund själv kan bestämma vilka matcher du vill betta på. Utbudet av matcher och evenemang är bra och framförallt här i Sverige där vi har många fantastiska ligor som Allsvenskan i fotboll och SHL i ishockey. När du spelar Oddset hos Svenska Spel kan du välja upp till tio olika val på en och samma kupong.

Så spelar du Oddset

Oddset är ett enkelt och populärt spel som du kan spela både i butik och på nätet via deras hemsida. Här lägger man upp matcher och evenemang som du kan betta på och du väljer helt fritt vilka matcher du vill satsa pengar på och hur många olika spel du vill ha på din kupong.

 1. Gå in på Svenska Spel
 2. Välj "Spel"
 3. Klicka på "Oddset"

Du kan precis som hos andra bettingsidor välja att spela singelspel, det vill säga att du spelar på en match, men du kan också välja att spela på flera matcher för att få upp ditt odds och din eventuella vinst. Hos Svenska Spel är det möjligt att göra 10 val på en och samma kupong.

Vad kostar det att spela Oddset?

Hur mycket du vill satsa när du spelar Oddset är helt upp till dig själv, dock så är lägsta insatsen 10 kronor och högsta tillåtna insats per kupong är 500 kronor. Skulle du däremot vilja satsa mer än 500 kronor på ett och samma spel går det också bra, dock behöver du då placera kupongen ytterligare en gång.

Oddset på ditt spel x din insats, blir sedan den vinst som du kan ta hem om spelet sitter.

Spela oddset hos Svenska Spel
 1. Gå in på Svenska Spel
 2. Logga in med BankID
 3. Välj "Spel" och klicka på "Oddset"

Oddset Spelstopp

När du spelar Oddset hos Svenska Spel har du mängder med matcher att välja mellan och varje match har sitt spelstopp. Men det alla matcher har gemensamt är att spelstoppet är en minut innan matchen börjar.

Det gör att du har god tid på dig innan matchen att titta upp fakta och information om lagen såsom form, skador, avstängningar och laguppställning.

Resultat på Oddset

När det kommer till resultat för dina spel på Oddset så har Svenska Spel inte någon undersida där man presenterar alla resultat. Istället kan du logga in och klicka på “Mina spel” i menyn. Där kan ni se ifall det spel ni placerat har gått in eller ej.

Du kan också många gånger följa matcher på Svenska Spels hemsida de gånger som man erbjuder livespel på de matcher du bettat på.

Tips från Bettingstugan

Att hitta dagens bästa spel på Oddset är inte alltid så enkelt och därför är det bra att ta hjälp av andra. Bettingstugan.se är exempelvis en sådan sajt som delar med sig av sina bästa speltips - sju dagar i veckan.

Här kan vi läsa speltips på matcher i fotboll och hockey, men också E-sport och Dart bland annat. Förutom att man presenterar sitt spel skriver man noggranna analyser och tankar om det aktuella speltipset.

Om Oddset

Oddset är en populär produkt som Svenska Spel erbjudit sina kunder sedan 1986. Här kan du som kund själv bestämma vilka matcher du ska spela på, vilket också en en stor bidragande orsak till att Oddset är så pass populärt hos Svenska Spel.

Spelar du Oddset i butik har du ett begränsat utbud på vad du ska spela på. För det mesta handlar det endast om 1x2 på matcherna, medan du som spelar på webben via mobil eller dator får ett betydligt större utbud där du kan tippa antalet mål i matcherna, målskyttar och på andra matchhändelser.

Några av sporterna som Oddset erbjuder:

 • Fotboll
 • Ishockey
 • Basket
 • Tennis
 • Handboll
 • Innebandy
 • Bandy
 • Golf
 • Speedway

Frågor & svar om Oddset

💰 Lägsta insatsen på odds hos Svenska Spel?

Lägsta insatsen när du spelar Oddset hos Svenska Spel är 10 kronor.

Läs mer om Oddset

💸 Högsta insatsen på odds hos Svenska Spel?

Högsta insatsen när du spelar Oddset hos Svenska Spel är 500 kronor.

Läs mer om Oddset

📚 Hur många matcher kan jag spela på Oddset hos Svenska Spel?

En spelkupong på Oddset får som mest innehålla 10 matcher.

Läs mer om Oddset

📱 Har Oddset hos Svenska Spel en app?

Ja, det finns en app för dig som specifikt vill spela på Oddset i mobilen.

Läs mer om Oddset

🏦 Hur mycket kan jag vinna på Oddset?

Det finns ingen gräns för hur mycket du kan vinna på Oddset.

Läs mer om Oddset

Dela inlägg

Kommentera