• Hem
 • Fastbet Odds - Höga odds med betting utan konto!
Fastbet odds
Artikel

Fastbet Odds - Höga odds med betting utan konto!

17 maj 2021

Fastbet är ett utmärkt spelbolag för odds på sport och andra evenemang. Spelbolaget satsar på betting utan konto, vilket gör det hela smidigt. Fastbet har dessutom eminenta SBTech som oddsleverantör. I den här artikeln ger vi dig allt om Fastbet odds.

Höga odds hos Fastbet

Hämta hem upp till 500 kronor i oddsbonus

Fastbet har tagit hjälp av SBTech, vilket gör spelbolaget till en stark aktör. Oddsen är höga och utbudet rikligt. Fastbet erbjuder dessutom betting utan konto med BankID, något som är ett stort plus i kanten.


Om Fastbet odds

Fastbet är - precis som namnet antyder - ett spelbolag som präglas av snabba ryck på alla fronter. Det gäller inte minst det faktum att det handlar om att Pat & Play-bolag med betting utan konto med BankID, där man registrerar sig och loggar in på ett enkelt sätt.

Spelbolaget har dessutom en snabb sajt, som är lättnavigerad och smidig i allmänhet att surfa runt på.

Fastbet odds sport

Lägg därtill att Fastbet har höga odds och ett stort utbud av sport samt andra tillställningar, exempelvis musiktävlingen Eurovision Song Contest.

SBTech utgör oddsleverantören och det är en stor fördel för alla kunder som spelar på odds hos Fastbet. SBTech är en stor aktör i branschen. En oddsleverantör med ett stort kunnande och mycket erfarenhet.

Fler spelbolag med höga odds

 1. 100 % upp till 500 SEK i oddsbonus

 2. 500 kronor som ett gratisspel

 3. Gratisspel upp till 1000 SEK utan omsättningskrav på vinster

 4. 100 SEK gratisspel

 5. Få 1500 kronor - som ett gratisspel på odds

  Åldersgräns 18 år | Gör din första insättning och få 100 kr. bonus | Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar | Min. insättning 100 kr. | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Klicka här för Regler och villkor

 6. 100% upp till 1000 SEK i oddsbonus

 7. Upp till 1500 SEK i spelkrediter + 100 SEK Gratisspel

  Välkomsterbjudande. Nya kunder hos Bet365 får upp till 1500 spelkrediter och 100 freespins. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

 8. 500 kronor i oddsbonus + 100 free spins

  18+ år, Regler och villkor gäller - Erbjudandet gäller endast för nya spelare. 60x omsättningskrav på casino. Freespins gäller Sweet Bonanza. 12x omsättningskrav på sport, min. odds 1.80. Giltig i 60 dagar. Spela ansvarsfullt. Stodlinjen.se

 9. Gratisspel för 100 kronor + 50 freespins

  18+ år, Regler och villkor gäller - Gäller för alla nya spelare. 35x omsättningskrav på freespins. Ett spel med 100 kr insats på sport, som inkluderar minst ett val med odds 1.80 eller högre, krävs för att motta gratisspelet. Nettovinster från gratisspelet är fria från omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. Spela ansvarsfullt. Stodlinjen.se

 10. Få ett gratisspel för 100 kronor + freespins

  18+ år, Regler och villkor gäller - Gäller för alla nya spelare. 35x omsättningskrav på freespins. Ett spel med 100 kr insats på sport, som inkluderar minst ett val med odds 1.80 eller högre, krävs för att motta gratisspelet. Nettovinster från gratisspelet är fria från omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. Spela ansvarsfullt. Stodlinjen.se

 11. 100% upp till 1000 SEK

 12. 100 % upp till 2000 kronor

  18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!

 13. Få 500 SEK i Gratisspel
  Ny licens och bonus för alla

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Regler & villkor gäller. Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt.

 14. 100 % upp till 500 SEK som oddsbonus

  18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!

 15. Inte längre tillåtet för svenska spelare - spana in övriga bettingsidor

Fastbet odds med mobilen

Fastbet är tämligen utmärkt med mobilen. Man får en riktigt bra spelupplevelse med mobilen hos Fastbet och allt går smidigt med betting utan konto.

Du navigerar dig smidigt med mobilen på Fastbet och begränsas inte av en liten skärm, utan spelbolaget har en sajt som är välanpassad för spel via mobilen.

Fastbet odds mobilen

Designen är dessutom behaglig och ger ett trevligt intryck, vilket är ett litet plus i kanten.

Spelbolaget fungerar dessutom klockrent om du istället föredrar att använda läsplatta eller dator istället.

Fastbet odds app

Det finns för tillfället ingen app hos Fastbet och det återstår att se om den tjänsten dyker upp hos spelbolaget i framtiden. Oavsett vilket så fungerar allt suverän som redan läget är nu. Fastbet har helt enkelt en så pass fin sajt för mobilen, läsplattan och datorn att avsaknaden av en app inte är hela världen.

Fastbet live betting

Är du intresserad av live betting på sport? I så fall är Fastbet livebetting ett bra alternativ! Spelbolaget har ett gediget utbud av live betting i allmänhet.

Det är lätt att navigera sig runt på Fastbets live betting sektion och allt går snabbt samt är mycket smidigt.

Oddsleverantören SBTech står för kvalitet och erbjuder en live betting tjänst som är bra på alla fronter.

Fastbet live odds

Oddsen är dessutom ofta på en hög nivå. Hos Fastbet hittar du bra live odds på till exempel fotboll, hockey och basket.

Populära sporter för live betting hos Fastbet:

 • Fotboll
 • Ishockey
 • Basket
 • Bordtennis
 • Tennis
 • Handboll
 • Rugby
 • Cirket

Logga in på Fastbet

Fastbet är ett spelbolag som kör med betting utan konto. Det innebär att du inte behöver fylla i en massa personuppgifter och skicka en kopia på passet eller något liknande vid registrering. Du använder Bank ID, som är den bästa identifikationsmetoden i Sverige. Smidigt och enkelt. Detsamma gäller när du redan har ett konto och ska logga in hos Fastbet.

Smidigt och enkelt med BankID

När du har skaffat ett Bank-ID via din bank klickar du på menyn högst upp till höger hos Fastbet och väljer "Fortsätt spela". Därefter matar du in ditt personnumret och skriver in din personliga kod till BankID.

Smidiga uttag för odds hos Fastbet

Fastbet använder sig av Trustly för uttag. Trustly är en smidig betalningsmetod med en hög säkerhetsnivå. Trustly är ett företag som sysslat med betalningslösningar ända sedan 2008 och har en suverän teknik för direktbetalningar. Du kan känna dig trygg och säker med Trustly hos Fastbet.

Uttag hos Fastbet:

 • Trustly

Insättningar hos Fastbet:

 • Trustly

Frågor och svar

Vilken oddsleverantör har Fastbet?

SBTech. En av marknadens främsta aktörer för odds.

Läs allt om Fastbet odds

Är oddsen höga hos Fastbet?

Ja, oddsen hos Fastbet är ofta på en bra nivå.

Läs allt om Fastbet odds

Har Fastbet en odds bonus att ta del av?

Nej, det finns ingen välkomstbonus som läget är nu. Det återstår att se om det dyker upp en odds bonus någon gång i framtiden.

Läs allt om Fastbet odds

Vilka betalningsmetoder kör Fastbet med?

Trustly. Både för uttag och insättningar.

Läs allt om Fastbet odds

Svensk licens hos Fastbet?

Yes! Fastbet har svensk licens.

Läs allt om Fastbet odds

Spelexperten om Fastbet odds

Magnus Persson

Magnus Persson

Spelexpert på Sportbloggare

Fastbet är en stark aktör när det kommer till odds på sport och andra arrangemang.

Spelbolaget har SBTech som oddsleverantör, vilket borgar för kvalitet över hela rinken.

Inte minst när det gäller höga odds och utbud av framför allt sport.

Fastbet är dessutom ett spelbolag som erbjuder betting utan konto. Man slipper krångliga registreringsprocesser och kan lägga tiden på något annat än vettigare istället.

Dela inlägg

Kommentera