Andelsspel artikel
Artikel

Andelsspel

8 juni 2020

Varje vecka kan ni besökare vara med och spela andelsspel ihop med oss på Sportbloggare. Att spela och vinna ihop med andra bland det bästa som finns när det kommer till betting på nätet. På Svenska Spel erbjuder vi bland annat andelsspel till Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Bomben och Powerplay.

Spela andelsspel tillsammans med Sportbloggare

På Sportbloggare.com har vi ett stort intresse för sport och därför är det heller inget konstigt att vi varje vecka erbjuder andelsspel på en rad olika poolspel som Svenska Spel erbjuder.

Det gör att ni som besöker oss här kan vara med och spela ihop med oss genom att köpa en ande. Vanligtvis erbjuder vi andelsspel till Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Bomben och Powerplay.

På vår ombudssida hos Svenska Spel kan ni se vilka andelsspel som är aktuella just idag, vad det kostar och hur många andelar varje system har. Vi jobbar alltid för att alla ska kunna vara med och spela med oss, oavsett om du har en liten eller en större plånbok.

Spela andelsspel med Sportbloggare
 1. Gå in på Svenska Spel
 2. Välj "Spela Tillsammans" och sök på "Bettingstugan"
 3. Välj andelssystem och köp en andel

Så spelar du andelsspel

Att vara med och spela andelsspel med oss på Sportbloggare är enkelt. Det du behöver göra är att logga in på Svenska Spel, ha pengar på kontot och sedan klicka på köp på den andel du vill köpa.

 1. Gå in på Svenska Spel
 2. Logga in och klick vidare till “Spela tillsammans”
 3. Sök på “Bettingstugan”
 4. Välj vilket andelsspel du vill vara med på och klick på “köp”

När du går in på ombudssidan där alla andelsspel ligger tillgängliga kan du bland annat se:

 • Vilka poolspel du kan köpa andel till
 • Vad varje andel kostar
 • Hur många andelar varje andelssystem har
 • Vilken spelläggare som placerar spelet
 • Radskiss på det aktuella spelet

Skapa konto hos Svenska Spel

För att spela andelsspel behöver du skapa konto hos Svenska Spel och det gör du enkelt genom att följa dessa enkla steg!

 1. Gå in på Svenska Spel
 2. Välj "Sport & Casino"
 3. Klicka på "Logga in" och verifiera dig med Bank ID
 4. KLART!

Nu kan du klicka dig vidare till "Spela Tillsammans" där du kan vara med på våra andelsspel. Sök efter "Bettingstugan" så hittar ni vår ombudssida eller så klickar ni HÄR för att komma dit direkt!

Logga in skapa konto Svenska Spel

Andelsspel - få tips av Bettingstugan

Vill du ha tips och inspiration inför helgens matcher kan vi tipsa er om Bettingstugan som bjuder på bra analyser. Framförallt har man ett eget program varje fredag där man går igenom helgens poolsepel.

Där sitter Mattias Folkesson och Anders Limpar som bjuder på tips och spelförslag, vanligtvis inför helgens Stryktips, men ibland även Europatipset.

Analyser till andelsspel

I princip varje dag är det möjligt att antingen köpa in sig i ett andelsspel eller själv skapa ett inne på Svenska Spel. Men att ha koll på varje sport, lag och match är inte så självklart.

Därför finns analyser och spelförslag här på Sportbloggare.com som ni läsare kan ta del av. Där går Victors Tips igenom bland annat Topptipset, Stryktipset och Europatipset de dagar som det erbjuds.

Även på Bettingstugan.se är man duktiga med att erbjuda tips, analys och spelförslag till de olika andelsspelen.

Andelsspel analys Europatipset

Andelsspel Spelstopp

Alla former av spel som Svenska Spel erbjuder har ett spelstopp och så gäller även för dig som vill vara med och spela andelsspel. Vilken tid som spelstoppet är varierar hela tiden och det beror delvis på vilken dag det handlar om, vilket poolspel det gäller och framförallt vilken tid första matchen på aktuella kupong startar.

Men ska du vara med på ett andelssytem behöver du köpa senast fem minuter innan första matchen startar. Men för att alltid vara på den säkra sidan bör du köpa din andel i god tid innan det aktuella poolspelet startar.

Resultat på andelsspel

Så fort andelsspelet är inlämnat och matcherna starta - då börjar det roliga med att följa alla resultat och utdelning. Detta kan du göra på flera sätt. Du kan exempelvis följa matcherna via olika appar eller TV-kanaler. Du kan också följa resultat och utveckling på Svenska Spel.

På Svenska Spel har man en hel undersida med resultat för alla sina poolspel.

 1. Gå till Svenska Spel
 2. Klicka på “Resultat”
 3. Välj vilket poolspel du vill se resultat för
 4. Se aktuellt resultat eller välj valfritt datum

Du kan också se resultat för dina andelsspel som du är med på genom att logga in på Svenska Spel, gå till dina sidor och välj “Mina spel”. Där står antal rätt och aktuell utdelning.

Utdelning på andelsspel

En stor anledning till att det är intressant att vara med och spela andelssystem hos Svenska Spel är att man kan köpa in sig på ett större system och då öka sin vinstchans. Många gånger blir det också väldigt fina vinster, även fast man är med och delar vinsten ihop med andra som köpt in sig på systemet.

Men hur stor del av vinsten får man om man är med och spelar andelssystem?

För det första beror det på hur stor vinsten i sig blir för det aktuella systemet, men också hur många andelar systemet har och hur många andelar av dessa du har köpt.

Exempel på utdelning:
 • Vinsten för systemet blir 1 miljon kronor
 • Antal andelar: 10 st
 • Antal andelar du köpt: 1 andel

Varje andel ger då 100.000 kronor och blir också den summan du får då du har en andel.

Om andelsspel

Under flera år har kunder hos Svenska Spel kunnat erbjuda och vara med andelsspel. Andelsspel är ett bra sätt att samla ihop kompisgänget på, spela och vinna tillsammans.

Idag kan du bland annat spela andelsspel på:

Som mest kan ett andelsspel bestå av 50 andelar.

Vanliga frågor och svar om andelsspel

❓ Hur spelar jag andelsspel?

Du spelar andelsspel hos Svenska Spel genom att logga in och gå till “Spela Tillsammans”. Sök på ett ombud, hitta ett system och köp andel.

Spela andelsspel med Sportbloggare - klicka HÄR!

Läs mer om andelsspel

💰 Vad kostar det att spela andelsspel?

Att spela andelsspel kostar olika beroende på hur stort systemet är och hur många andelar som finns. Kostnaden kan vara allt från så lite som 10 kronor och upp till över 1.000 kronor per andel.

Läs mer om andelsspel

🏦 Hur stor blir min vinst när jag spelar andelsspel?

Din vinst baserar på vad vinstsumman blir och hur många andelar som finns i systemet.

Exempel om vinsten är 1 miljon kronor och det är totalt tio andelar, då är vinsten 100.000 kronor per andel.

Läs mer om andelsspel

👍 Fördelar med att spela andelsspel?

Fördelen med att spela andelsspel är att du själv inte behöver lägga tid på att skapa spelet och lämna in spelet. Du tar också del av ett större system med många garderingar, vilket ökar vinstchansen.

Läs mer om andelsspel

👎 Nackdelar med att spela andelsspel?

nackdelen när du spelar andelsspel är att du inte får hela vinstsumman för dig själv. Men samtidigt har du inte betalat för hela systemkostnaden själv, utan delar på hela kostnaden med övriga spelare som är med i systemet.

Läs mer om andelsspel

🤷‍♂️ Vart kan jag spela andelsspel?

Andelsspel är någonting som du kan spela hos Svenska Spel under fliken “Spela Tillsammans” eller i butik.

Läs mer om andelsspel

Dela inlägg

Kommentera