Rodling: "Gör vi en bra prestation så vinner vi"
Rodling: "Gör vi en bra prestation så vinner vi"

Bild från Bildbyrån

Rodling: "Gör vi en bra prestation så vinner vi"

I eftermiddag är det en fullsmäckad matchdag i Hockeyettan och en av de mest intressanta drabbningarna utsplear sig i Stiga Arena i Tranås där hemmalaget tar emot Karlskrona.

Två formstarka lag går upp i ringen i eftermiddag när pucken släpps. Tranås med fyra aka vinster vid full tid och ett Karlskrona som har tre raka vinster. Två lag med offensiva uppsidor och det är föga förvånande att Karlsrkona och Tranås är de två lag som gjort mest mål av alla lagen i serien, men de båda lagen har också släppt in mest mål av lagen ovanför Allettan-strcket. Mycket talar alltså för målglad match i eftermiddag.

På ämnet mål, så är en van målskytt klar för Tranås i form Anton Blomberg som lämnade Västervik så sent som igår. Sist han var där noterade han 40 poäng. Övergången är bekräftad honom själv idag. Återstår att se om han kommer till spel redan idag, mycket talar för det.

Mats Lusth verkar ha sin bild klar om Tranås.

– Ett ganska tungt lag, spelar lite småfult, speciellt på deras hemmaplan, säger han till KHK-TV.

Simon Rodling i Tranås-lägret är nöjd med hur Tranås spelat den senaste tiden.

– Vi hade lite tufft i början att få med oss resultaten men vi upplevde inom gruppen att vi spelade bra. Sen har det varit väldigt skönt att få med sig resultaten den sista tiden, nu har vi väl fyra raka vinster på full tid. Det ser positivt ut.

Han är framför allt nöjd med den mentala styrkan som gruppen visat upp så här långt.

– Det tycker jag är en väldigt stor styrka i den här gruppen. Vi ligger faktiskt under med 2-0 mot Troja på bortaplan men det är ingen som ger upp för det, vi fortsätter spela vårt spela och nöter ner dem och lyckas vinna den matchen, säger han.

Nu väntar ett motstånd som likvärdigt med Troja/Ljungby

– Det ska bli kul att spela mot dem, jag har inte sett så mycket av dem förutom att dem vunnit en del. Det kommer bli tufft men samtidigt försöker vi fokusera på vårt eget spel. Vi känner väl att göra vi en bra prestation så vinner vi den matchen, säger han.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget