• Hem
  • IFK-nytt
  • Sportchefens kommentar om Rask och Stefanssons framtid
Sportchefens kommentar om Rask och Stefanssons framtid

Bild från Bildbyrån

Sportchefens kommentar om Rask och Stefanssons framtid

Tidigare i veckan publicerades en intervju med IFK Norrköpings sportchef Tony Martinsson här på Sportbloggare.com. Den delades upp i Del 1 och Del 2. Men med i den kom intre frågan om IFK Norrköpings utlånade spelare Theo Rask och Oliver Stefansson.

22-årige Theo Rask har fått värdefull speltid i Superettan med Västerås. I skrivande stund har han medverkat i 19 matcher.

- Om vi börjar med Theo så flyttade han till Västerås, först spela han höger inneback och sen centralt och åkt på småskavanker det har ändå varit bra för han att spela mer kontinuerligt för det hade han nog inte gjort här. Sen har han ett avtal över nästa år så då får vi summera vidare om han ska vara kvar här eller någon annanstans, säger Tony Martinsson till Sportbloggare.com.

Oliver Stefansson, 20 år, är utlånad till IA Akranes på island. Där har han fått en hel del speltid denna säsong.

- Sen är det ju Stefansson som är i Akranes ifrån att han egentligen varit skadad här sen han kom indirekt med en del svåra skador, nu har han spelat på olika positioner på island och fått mer kontinuitet sen får vi nog summera det på samma sätt som Theo, säger Martinsson.