Hockeysilly - Senaste Silly Season Nyheterna för Ishockey
Hockeysilly

Bild från Bildbyrån

OFFICIELLT: Förlänger med Växjö Lakers - "Jag är väldigt glad"

Växjö Lakers meddelar på sin hemsida att forwarden Pontus Holmberg förlänger kontraktet. 21-åringen som kom till klubben under 2018 efter spel i Västerås har tecknat ett avtal som sträcker sig över ytterligare två säsonger.

- Jag är väldigt glad över att få fortsätta utvecklas i Växjö Lakers ytterligare två säsonger. Jag längtar redan efter att dra igång, säger en glad Pontus Holmberg.

Under den gångna säsongen stod Holmberg för 17 poäng på 52 SHL-matcher.

Dela inlägg
Hockeysilly

Bild från Bildbyrån

Acke Ringström är tillbaka i Sverige

Så sent som säsongen 2018/2019 spelade Acke Ringström med Västerås i HockeyAllsvenskan innan han lämnade för spel i danska klubben Herlev Eagles.

Men efter en säsong utomlands står det nu klart att han återvänder till Sverige. Det är Kristianstad som meddelar att backen skrivit på.

29-åringen bidrog med 19 poäng på 47 matcher i den danska ligan under den gångna säsongen.

Dela inlägg
Hockeysilly

Bild från Bildbyrån

Fyra spelare tvingas lämna Björklöven

Björklöven meddelar att fyra spelare lämnar efter att man inte erbjuds några nya avtal med klubben. Det handlar om Mattias Pettersson, Ludvig Stenvall, Emil Lundberg och Lukas Ericsson.

"Björklöven vill tacka för deras insatser i den gröngula tröjan och önska dem lycka till i fortsättningen", skriver klubben på sin officiella hemsida.

Dela inlägg
Hockeysilly

Bild från Bildbyrån

Uppgifter: Duon hamnar i HockeyAllsvenskan

Väsby stod för en stark säsong i Hockeyettan och var klara för spel i kvalserien till HockeyAllsvenskan. Men av anledning att säsongen ställdes in fick man aldrig chansen att ta klivet upp i seriesystemet.

Om man som lag kommer lyckas lika bra nästa säsong är tidigt att svara på nu, men flera spelare verkar intressera andra klubbar.

Bland annat skriver nu Hockeysverige.se att målvakten Edvin Olofsson skrivit på för AIK samtidigt som klubben ska vara intresserade att värva in backen Oliver Horrsell enligt sajten.

Hockeysverige skriver att även Almtuna ska vara med i kampen om Horrsell.

Dela inlägg
Hockeysilly

Bild från Bildbyrån

Uppgifter: Kim Rosdahl på väg till SHL-klubb

Kim Rosdahl med 160 matcher i SHL på meritlistan har under den gångna säsongen spelat i HockeyAllsvenskan med Modo. Men nu är han på väg tillbaka till SHL och denna gång handlar det om IK Oskarshamn, detta enligt MrMadhawk.se.

LÄS OCKSÅ: Värvningsstopp i SHL

Det var inför den gångna säsongen som Kom Rosdahl anslöt till Modo Hockey efter att ha tillhört Malmö Redhawks. Ett steg som gjorde att den 23-årige forwarden fick en större roll och landade till slut på 31 poäng på 40 matcher i HockeyAllsvenskan.

Nu återstår ett år på kontraktet med Örnsköldsvik-klubben, men det ser inte ut att fullföljs.

För enligt MrMadhawk.se vill IK Oskarshamn värva forwarden och en diskussion om en övergång är igång enligt bloggen.

Dela inlägg
Hockeysilly

Bild från Bildbyrån

Tre spelare lämnar HV71

HV71 meddelar idag på sin officiella hemsida att tre spelare lämnar klubben. Det handlar om Johan Johnsson, Oscar Sundh och Martin Thörnberg.

– Det är tufft att ge de här beskeden, inte minst till tre spelare som har väldigt starka känslor för klubben och alla är väldigt fina killar, säger HV71:s sportchef Johan Hult till klubbens hemsida.

Sedan innan står det klart att Nils Andersson, Christoffer Persson, Joakim Andersson, Markus Lauridsen och Lias Andersson lämnar klubben.

Dela inlägg