Fotbollsilly - Senaste Silly Season Nyheterna för Fotboll
  • Hem
  • Fotbollsilly
Fotbollsilly

OFFICIELLT: Anfallaren lämnar Kalmar FF

Kalmar FF meddelade tidigare idag att det inte blir en fortsättning i klubben för varken Jesper Manns eller Alexander Jakobsen.

Nu står det klart att det samma gäller för anfallaren Mahmoud Eid.

– Jag vill tacka alla spelare, ledare och medarbetare i Kalmar FF. Ett extra tack till alla underbara supportrar för denna tid. Det har varit en ära att få representera Kalmar FF, säger anfallaren till klubbens officiella hemsida.

26-åringen som förra säsongen spelade i GAIS, gjorde tio matcher i Allsvenskan med KFF och noterades för ett mål.

Dela inlägg
Fotbollsilly

OFFICIELLT: Han tar över GAIS

GAIS meddelar idag att man gjort klart med en ny huvudtränare. Det handlar om Stefan Jacobsson som senast varit i seriekonkurrenten Degerfors.

– Vi har sökt efter en tränare som kan hjälpa oss att över tiden bygga en klubb som är rustad för att konkurrera i Allsvenskan och är mycket nöjda med att nu ha tecknat avtal med Stefan Jacobsson, säger styrelsens fotbollsansvarig Jonas Östergaard till klubbens hemsida.

Avtalet sträcker sig över säsongen 2022.

Dela inlägg
Fotbollsilly

Allsvensk klubb värvar Axel Pettersson

Under den gångna säsongen har Axel Pettersson spelat i division 1 med IK Oddevold. Men nästa säsong spelar 22-åringen i Allsvenskan.

För nu står det klart att mittfältaren skrivit på för nykomlingen Varberg BoIS.

– Vi hade koll på Axel redan i somras då han framförallt gjorde en bra vår i Oddevold, där de som lag hade en väldigt tung höst. Men Axel är en spännande spelare med tanke på sin storlek och fart. Han kan gå både som forward, som offensiv innermittfältare. Kanske till och med som wing back skulle jag vilja påstå, men den får vi nog kanske jobba lite på, säger tränaren Joakim Persson till klubbens hemsida.

I Oddevold blev det fem mål på 24 matcher.

Dela inlägg
Fotbollsilly

Målvakten om framtiden: "IFK kommer alltid vara ett alternativ"

David Mitov Nilsson lämnade IFK Norrköping för spel med GIF Sundsvall i somras. Det blev nedflyttning till Superettan och nu sitter målvakten utan kontrakt över nästa säsong.

Men vad som händer nu vet han inte riktigt. Målet är dock klart, att spela så högt upp som möjligt.

– Det är en bra fråga. Det är väldigt oklart. Det finns en möjlighet att fortsätta i Sundsvall och det finns möjligheter i andra klubbar också. Målet för min egen del är att spela så högt som möjligt, säger den 28-årige målvakten till Norrköpings Tidningar.

IFK kommer alltid att vara ett alternativ för mig

28-åringen med flera säsonger bakom sig hos IFK Norrköping var med och vann SM-guld 2015 och en dörr för en återkomst är alltid öppen, men hittills har han inte hört någonting.

– Jag har inte hört något därifrån så jag antar att det inte är aktuellt från deras sida. IFK kommer alltid att vara ett alternativ för mig. Sedan är det min personliga situation och så länge Isak är där är det ingen mening för mig. Enligt mitt tycke, och uppenbarligen andras också, är han allsvenskans bästa målvakt, säger han till NT.se.

Dela inlägg
Fotbollsilly

Jakobsen och Manns lämnar Kalmar

Det är på sin officiella hemsida som Kalmar FF meddelar att Alexander Jakobsen och Jesper Manns lämnar klubben. Båda två kom till klubben under sommaren, Manns från Elfsborg och Jakobsen från IFK Norrköping.

"Kalmar FF vill rikta ett stort tack till båda spelarna för deras insats under hösten och önskar dem lycka till i deras fortsatta spelarkarriär.", skriver klubben på sin hemsida.

Dela inlägg
Fotbollsilly

Sex spelare lämnar den allsvenska klubben

Den allsvenska klubben Falkenberg meddelar på sin officiella hemsida att sex spelare lämnar.

Det handlar om Hampus Nilsson, Ludvig Johansson, Johan Lassagård, Hampus Svensson, Mergim Laci och Kirill Pogrebnyak.

– Samtliga har, några mer på plan, andra mer vid sidan om, varit med och medverkat till vår framgång de senaste åren. Vi önskar alla stort lycka till i sina fortsatta karriärer, säger sportchef Håkan Nilsson, till klubbens hemsida.

Dela inlägg