• Hem
  • Fotbollsilly
  • Fotbollsilly

Astrit Ajdarevic nära klubb i Allsvenskan

Astrit Ajdarevic har ryktas vara på väg tillbaka till Allsvenskan och nu ska det bara återstå några detaljer innan han kan skriva på för Djurgården, enligt SVT.

28-åringen lämnade Örebro SK efter säsongen 2016 och skrev då på för den grekiska klubben AEK Aten. 

I Sverige har mittfältaren tidigare representerat Falkenberg, Örebro SK, IFK Norrköping och Helsingborgs IF.

Enligt sajten kommer affären snart gå i lås.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Alexander Blomqvist på väg till Allsvenskan

Det var under fredagen som ST.nu fångade GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom på bild ihop med TFF-försvararen Alexander Blomqvist. 

Nu kommer rapporter från tidningen om att Trelleborg har accepterat ett bud på spelaren.

– Vi är i dialog med Alexander om en spännande framtid i Sundsvall. Vi kände det var tillfälle att stifta bekantskap med staden Sundsvall och representanterna från klubben, och att få träffa tränarteamet och framför allt Joel, så han kan få en bild utifrån hans roll, möjlighet och framtid och hur den kan visa sig i Sundsvall. Sedan ska han fatta beslut utifrån han tror på idén, säger Hagblom till ST.

– Vi är i förhandlingar och känner att vi har kommit en bra bit. Så pass att det var läge att bjuda upp honom och presentera Sundsvall.

Försvararen har ett år kvar på kontraktet med TFF.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Glädjebeskedet från Helsingborgs IF

Helsingborgs IF är tillbaka i Allsvenskan men den senaste tiden har det snackat om en tuff ekonomisk situation. Men under lördagen meddelar klubben att elitlicensen inte är i fara.

2018 avslutas med ett positivt eget kapital.

"Vi kan med glädje meddela att vi efter stora ansträngningar under hösten lyckats avsluta 2018 med positivt eget kapital vilket därmed innebär att vi inte riskerar att bli av med elitlicensen. Detta med hjälp av resultatförbättringar och externa finansiärer.", skriver Helsingborg på sin officiella hemsida.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Brasse klar för Kalmar FF

Kalmar FF fortsätter att värva spelare från Brasilien. Idag blev det klart att klubben plockar in mittfältaren Rafael Gimenes Da Silva. 25-åringen har skrivit på ett avtal som sträcker sig över fyra år.

- Det är en unik möjlighet. Sverige är en bra marknad och jag blev jätteglad när Kalmar FF tog kontakt och jag accepterade direkt. Jag är mycket glad, säger nyförvärvet till klubbens hemsida.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Målvakten hyllar IFK-nyförvärvet

IFK Norrköping fortsätter att plocka in spelare som spelat i Halmstad BK. När Sead Haksabanovic presenterades igår var det långt ifrån den första med HBK som tidigare klubbadress.

En som spelat med mittfältare är målvaken Isak Pettersson, som värvades in från Halmstad inför förra säsongen.

– Det händer alltid något när han har bollen. Sead har farten och passar perfekt in i sättet som IFK vill spela, säger målvakten till NT.se.

– HBK är duktiga på att ta fram spelare och här, i IFK, är det en perfekt miljö att ta nästa steg, fortsätter Pettersson.

Dela inlägg: