• Hem
  • Fotbollsilly
  • Fotbollsilly

OFFICIELLT: Vidar Örn Kjartansson tillbaka i Allsvenskan

Under måndagen blev det officiellt att Vidar Örn Kjartansson återvänder till Allsvenskan. Som det tidigare ryktas om så är det Hammarby som lånar in anfallaren fram till sommaren.

– Vi kände att vi behövde spetsa till konkurrensen på anfallssidan, och det gör vi verkligen genom att ta in Kjartansson. Det är en dokumenterat notorisk målskytt, en fullfjädrad nummer 9 som vi kommer ha stor nytta av under våren, säger sportchef Jesper Jansson till klubbens hemsida.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

Lindelöf tackar nej till landslaget - på grund av att Guidetti petas enligt uppgifter

Svenska fotbollsförbundet meddelar på sin officiella hemsida att Victor Nilsson Lindelöf tackar nej till landslaget och EM-kvalmatcherna mot Rumänien och Norge av personliga skäl. Ersätter gör nu Anton Tinnerholm.

Enligt Fotbollskanalen.se ska det ha att göra med att bland annat John Guidetti blev petad från uttagningen denna gång.

"Uppgifter till Fotbollskanalen gör gällande att en faktor även varit att United-stjärnans nära vän John Guidetti petats av Andersson. Dessutom har mittbacken sedan ett längre tag haft en lite knivig relation med förbundskaptenen, enligt uppgifter till Fotbollskanalen.", skriver sajten.

Sajten skriver också att familjen väntar barn där födseln är beräknad till april.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

IFK Göteborg öppnar upp för fler värvningar

IFK Göteborg har gjort ett par värvningar inför den kommande säsongen. Nu senast gjorde man klart med Nzuzi Toko. 

Men det kan blir mer.

I en intervju med Göteborgs-Posten öppnar klubben upp för ytterligare värvningar.

– Vi har sagt att vi siktar på någonstans mellan en och tre spelare till i det här fönstret. Toko är en. Sedan om det blir en eller två till beror på. Vi har en värvningsbudget att förhålla oss till, säger klubbdirektören Max Markusson till tidningen.

Förutom det senaste tillskottet har Göteborg även värvat in Giannis Anestis, Junes Barny och Sebastian Eriksson inför den kommande säsongen. 

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

OFFICIELLT: Kevin Wright till Allsvenskan

Kevin Wright spelar i Allsvenskan 2019. För nu är det officiellt att han skrivit på för Örebro SK. Den allsvenska klubben köper loss försvararen från Degerfors i Superettan.

– Jag ser verkligen framemot att spela för ÖSK och få komma igång och träna med laget och tränarteamet. Jag har haft en bra försäsong med Degerfors och känner mig i bra form. Jag hoppas att jag får en framgångsrik karriär i klubben och längtar redan efter att säsongen ska dra igång, säger Wright till klubbens hemsida.

Kontraktet med ÖSK sträcker sig över tre säsonger.

Dela inlägg:
  • Fotbollsilly

John Alvbåge återvänder till Allsvenskan

Den 36-årige målvakten John Alvbåge är klar för en återkomst till Allsvenskan. Det är IK Sirius som meddelar att man plockar in den rutinerade målvakten som gjort flera säsonger i IFK Göteborg.

– Det känns jättebra. Sirius känns som ett väldigt spännande lag, och utmaningen i att ta på mig Siriuströjan och få komma tillbaka till Allsvenskan var en för bra möjlighet för mig att tacka nej till, säger John Alvbåge till klubbens hemsida.

Kontraktet gäller över den kommande säsongen.

Dela inlägg: