• Hem
  • Dragskott
  • Tränaren: "Vi ska till SHL, då funkar inte det här"
  • Tränaren: "Vi ska till SHL, då funkar inte det här"

Tränaren: "Vi ska till SHL, då funkar inte det här"

AIK - som har gjort en bra säsong rent helhetsmässigt - svarade för en tämligen svag insats nu senast mot Bik Karlskoga.

Tränaren Tomas Mitell om besvikelsen och den höga kravbilden på laget.

- Boxplay-målet (när Filip Windlert tappade markering framför målet, och sedan skymde målvakten Erik Källgren) kan man kanske leva med, även om vi ska sortera bättre, men ettan, trean och övertidsmålet är slarvigt bara. Vi ska till SHL, då funkar inte det här. Så i dag fick de en annorlunda träning, säger AIK:s tränare till Hockeypuls.

Beträffande det sistnämnda: Tomas Mitell valde att markera i samband med dagens träning, som bara varade i tio minuter och präglades av att spelarna fick köra "idioten".

Gnagets tränare om vad som gäller i morgon mot Västervik.

- Jag förväntar mig ett bra AIK, som är intensivt och jobbar hårt, som är noggranna och kämpar och vill vinna lösa puckar och dueller. Det är där det börjar, det var det som satte standarden i går, BIK fick vinna alldeles för många dueller man mot man, de fick ha pucken mycket mer och bygga upp sitt spel och komma i full fart. Vi fick mest freda oss och när vi sen vann pucken så hade vi försvarat oss i 40 sekunder och då ville vi åka och byta, och då blir det enmansattacker istället, säger han.

Dela inlägg:

Kommentera inlägg