Sportchefen: "Segeltorp har ju tagit halva Huddinge som förra året…
  • Hem
  • Dragskott
  • Sportchefen: "Segeltorp har ju tagit halva Huddinge som förra året var det starkaste laget så de tror jag kommer vara med i toppen"
Sportchefen: "Segeltorp har ju tagit halva Huddinge som förra året var det starkaste laget så de tror jag kommer vara med i toppen"

Bild från Bildbyrån

Sportchefen: "Segeltorp har ju tagit halva Huddinge som förra året var det starkaste laget så de tror jag kommer vara med i toppen"

André Lundholm, tillika Visby/Romas sportchef, tror att gotlänningarna återigen kommer ta sig till AllEttan.

- Idag har jag inte stenkoll på alla våra motståndare, jag brukar sätta mig in i det (som vi inte kan påverka) när vi gått på is och träningsmatcherna startar. Men Segeltorp har ju tagit halva Huddinge som förra året var det starkaste laget så de tror jag kommer vara med i toppen. Sen tror jag även Huddinge, Visby, Hudiksvall och Väsby kommer vara bland de lag som går vidare, säger Visbys sportchef till Väsbys hemsida.

Lundholms svar på frågan om det finns någon "outsider" i den östra serien som kan överraska.

- Svårt att säga men det hade varit kul om Hammarby kunde fortsätta sin resa och verkligen utmana toppen. Jag har inga speciella sympatier för just Hammarby annars men det är ju en "förening" med enorm supporterkultur inom fotbollen och det vore verkligen kul för hockeyn i stort om Hammarby även kunde få igång hockeyn lite mer, säger han.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget