Dragskott tippar söndagens matcher i Kvalserien till HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar söndagens matcher i Kvalserien till HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar söndagens matcher i Kvalserien till HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar söndagens matcher i Kvalserien till HockeyAllsvenskan

Spela på kvalseriematcher hos Svenska Spel

***

Boden - Vita Hästen

Matchtips: 2.

En av två kvalseriematcher där båda lagen bara har hedern att spela för. Boden har åkt på nio raka förluster. Vita Hästen - tillika det enda laget i Kvalserien som redan är klara för spel i HockeyAllsvenskan - har håvat in hela sju trepoängare på nio matcher. Östgötarna har ett bättre lag på alla fronter och tipset är att bortalaget styr upp det här.

***

Tranås - Hudiksvall

Matchtips: 1.

Ytterligare en batalj där båda lagen bara spelar för hedern. Tranås - som kan ståta med två vinster på de tre senaste matcherna - är formstarka. Hudiksvall, har tagit poäng i två matcher i följd och vunnit en av dessa, har också visat rätt så gott gry den senaste tiden. Taif vann det senaste mötet lagen emellan och tipset utgörs av att smålänningarna vinner igen. Mycket till följd av lagets offensiva övertag.

***

Almtuna - Kristianstad

Odds från Svenska Spel:
1: 1.73 X: 4.40 2: 4.05

Matchtips: X.

En match som betyder oerhört mycket för båda lagen; Almtuna och Kristianstad är uppe på samma poäng inför slutomgången med allt vad det innebär. Snacka om en tämligen svårtippad batalj. KIK föll visserligen oväntat hemma mot Tranås nu senast, men har vunnit tre av de fyra senaste bataljerna. Ais har också tre vinster på de fyra senaste matcherna. Skåningarna vann det senaste mötet lagen emellan och känslan är att Kristianstad tar minst en poäng i dag.

***

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget