Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan

Björklöven - Vita Hästen

Matchtips: 1.

En match där Björklöven är favoriter. Västerbottningarna har förvisso fyra nederlag på de fem senaste matcherna, men gjorde det riktigt bra som bortabesegrade Modo nu senast. Vita Hästen - som är obesegrade under ordinarie speltid i tre matcher i följd och har vunnit tre av dessa - är en lurig motståndare. Björklöven har dock 3-0 i inbördes möten och är ett hyfsat hemmalag. Tipset är att hemmalaget styr upp det här mot bortasvaga Hästen.

***

Leksand - Bik Karlskoga

Matchtips: 1.

Leksand jagar revansch efter två raka förluster. Bik Karlskoga - som har två raka vinster - är på stark uppgång. Lägg därtill att Bik har 3-0 i inbördes möten. LIF:s grundkapacitet är dock väldigt hög och känslan är att masarna drar det längsta strået den här gången, trots att värmlänningarna är ett bra bortalag.

***

Oskarshamn - Västerås

Matchtips: 1.

Sexpoängsmatch i toppstriden. Oskarshamn jagar revansch efter två nederlag på de tre senaste matcherna. Möjligheterna är goda. IKO har gjort en mycket bättre säsong än Västerås hittills och är hemmastarka. VIK - som kan ståta med två raka segrar - blir en rejäl utmaning. Nykomlingarna vann det senaste mötet lagen emellan och har en hög kapacitet. Oskarshamn kan emellertid ståta med 2-1 i inbördes möten och är ruskigt hemmastarka. Tipset utgörs av att IKO håvar in tre poäng.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget